E2a

Hoe maak je zelfstandig naamwoord clausules identificeren

Een complexe zin bevat een onafhankelijke clausule en een afhankelijke (of ondergeschikte) een. Een zelfstandig naamwoord clausule is een type van een afhankelijke clausule, samen met adjectief clausules en bijwoord clausules. Een zelfstandig naamwoord clausule functioneert als hoe een echte naamwoord doet in een hoofdzin. Kan het subject, het object, het subject complement, het doel van de stelling en het adjectief complement zijn. Voor een Engels grammatica leerling, kan het een lastige taak om een ​​zelfstandig naamwoord clausule te identificeren. Er gaat niets boven de praktijk om echt vertrouwd mee. Inmiddels zijn hier enkele handige tips om een ​​in een zin te identificeren:

Hoe maak je zelfstandig naamwoord clausules identificeren. Een zelfstandig naamwoord clausule kan zijn de volgende.
Hoe maak je zelfstandig naamwoord clausules identificeren. Een zelfstandig naamwoord clausule kan zijn de volgende.

 • Een zelfstandig naamwoord clausule kan zijn de volgende:
   • . Onderwerp van het werkwoord Neem maar van dit voorbeeld: Wat Grace heeft geschokt haar zus. Het onderwerp of de reden van het werkwoord 'geschokte' in deze zin gaat om "wat Grace deed". Door eerst het identificeren van het werkwoord, kan het gemakkelijk leiden u naar het zelfstandig naamwoord clausule, dat is het werkwoord het onderwerp hier.
   • . O bject van een werkwoord Neem maar van dit voorbeeld: Hij zei dat hij boos was. Het doel van het werkwoord "zei" in deze zin heeft betrekking op de inhoud van het werkwoord, dat is 'dat hij boos was ". Om het duidelijker te maken, antwoord op deze vraag "wat zei hij? 'Vindt u dat het antwoord is het zelfstandig naamwoord clausule in deze zin.
   • . Onderwerp complement Neem maar van dit voorbeeld: Het engste ding over mij is dat ik boos gemakkelijk. Een onderwerp aanvulling kan hetzelfde doen met het onderwerp van de zin betekenen. Als je zou kijken naar het onderwerp van deze zin, dat is "Het engste ding", werd verder verklaard door het subject complement "dat ik boos gemakkelijk". Om het duidelijker te maken, antwoord op deze vraag "Wat is eng? 'Vindt u dat het antwoord is het zelfstandig naamwoord clausule in deze zin.
   • . Object van een voorzetsel Neem maar van dit voorbeeld: Het gesprek was over wat Pam deed. Het voorzetsel is hier het woord "ongeveer" en het doel van het voorzetsel is "wat Pam deed". Het doel van het voorzetsel in deze zin dient ook als zelfstandig naamwoord. Om het duidelijker te maken, antwoord op deze vraag 'wat?' Vindt u dat het antwoord is het zelfstandig naamwoord clausule in deze zin.
   • . Adjectief complement Neem maar van dit voorbeeld: Iedereen is geschokt dat James is overleden. Het bijvoeglijk naamwoord hier "th bij James stierf" functioneert als zowel zelfstandig naamwoord clausule en een aanvulling voor het adjectief "geschokt". Om het duidelijker te maken, antwoord op deze vraag "Waarom is iedereen omschreven als geschokt? 'Vindt u dat het antwoord is het zelfstandig naamwoord clausule in deze zin.
 • Wees gevoelig voor woorden dat kan dienen als aanwijzingen bij het ​​identificeren naamwoord clausules in de zin. Meestal zijn deze woorden een clausule dat u van plan te vinden. De groep omvat het volgende: Maar hoe, dat, wanneer, wat, wat, wanneer, waar, waar, of, al naar gelang, welke, wie, wie, wie, wie, wie en waarom.


Ten slotte, alles wat je nodig hebt is de praktijk en meer onderzoek over de grammatica onderwerp. Er zijn nuttige sites op het internet waar je meer voorbeelden van zelfstandig naamwoord clausules worden gebruikt in zinnen kan vinden.