E2a

Hoe naar anime jongens trekken

Wilt u ook tot anime jongens zoals die je ziet op manga

Wilt u ook tot anime jongens als degene die je ziet op manga? Cool! Door te weten hoe je anime jongens tekenen, kun je je artistieke ideeën over hoe anime jongens moeten neerkijken op tekenpapier. Het belangrijkste onderdeel op te merken is het gezicht in het tekenen van de anime jongen. Er zijn gegevens die gemeenschappelijk zijn voor bijna alle anime jongens die verschillende hoek van het gezicht, overdreven ogen, kleine neus, en meer uitgebreide kapsels in exotische kleuren zijn.

Hoe naar anime jongens trekken. Teken een cirkel die de grens van het gezicht zal bepalen.
Hoe naar anime jongens trekken. Teken een cirkel die de grens van het gezicht zal bepalen.

Met het oog op anime jongens tekenen, hebt u een schetsblok, potloden en waterverf of houtskool voor schaduw.

  1. Teken een cirkel die de grens van het gezicht zal bepalen. Meestal anime jongens merkbaar groter hoofd hebben in vergelijking met bouwden hun lichaam, maar u kunt afwijken van deze regel. Er zijn verschillende manieren over hoe u uw kunstproject.
  2. Teken een half achthoek aan de onderkant van de cirkel. Jongens meestal portretteren hun mannelijke look door de scherpe punt op de schouders en kin.
  3. Wis het onderste gedeelte van de cirkel die overlapt met de achthoek. Het resterende deel van de cirkel beschrijft de vorm van het gezicht.
  4. Trek twee lijnen het ontleden van de cirkel in vieren. Dit zal dienen als leidraad van de overige details van het gezicht, zoals de ogen, neus, mond en oren.
  5. Teken twee grote cirkels op de bovenste helft van de cirkel. Deze vormen de ogen van de anime jongen. Anime jongens hebben relatief grote ogen die hun emoties uitbeelden. Plaats dan een paar dikke wenkbrauwen boven de ogen. Zelfs de manier waarop de wenkbrauwen ook gebogen is een manier om wat gevoelens illustreren. Anime jongens hoeven niet veel details op wimpers om te voorkomen dat op zoek naar meer vrouwelijk. Een paar slagen zal doen.
  6. Teken de neus onder de kruising door middel van een stip. Ook kunt u de neus te trekken in de vorm van een zachte hoek met een been langere in de verticale zijde.
  7. Onder de stip, trek je een spleet, die zal dienen als de mond van je anime jongen. Zoek de mond een beetje dichter bij de kin. Je mag niet ook moeten zoveel details op de mond om de vrouwelijke aantrekkingskracht van geaccentueerde lippen te verwijderen.
  8. Teken het haar van uw anime jongen. U kunt een stijl op hen, zoals een stekelige blik, een close-cut, of een mannelijke lang haar.
  9. Voeg kleding en accessoires om je anime kerel. Als u tekent samurai kleding, voeg een zwaard, of als je wilt dat een sportieve look, trekken in sommige sporten parafernalia.
  10. Schets met zware cijfers die welke nodig zijn lijnen en wissen van de richtlijnen. U kunt een aantal kleuren op uw anime of gewoon schaduw in sommige van zijn delen dat de schaduwen weer te geven.

Als u ook dol op het maken van korte verhalen, kunt u opnemen van deze kennis van het tekenen anime jongens om een ​​beetje tijdschrift te maken. Maak dit als een hobby en wie weet hoe ver je kunt gaan met het tekenen anime jongens?