E2a

Hoe naar anime wapens te trekken

Als u een neiging voor het tekenen van anime karakters

Als u een neiging voor het tekenen van anime karakters, dan is het misschien nuttig om te leren hoe anime wapens te trekken. In animatie, wordt het belangrijkste deel van de actie gespeeld door de wapens. Zo kunnen wapens variëren afhankelijk van persoonlijkheden en bevoegdheden van de anime karakters. Enkele van de meest populaire anime wapens zijn zwaarden, bijlen, houten staven, machetes, degens, speren, en zeisen.

Hoe naar anime wapens te trekken. Tips over het tekenen anime wapens.
Hoe naar anime wapens te trekken. Tips over het tekenen anime wapens.

Tips over het tekenen anime wapens

  1. Beslis over het karakter van uw anime, zijn persoonlijkheid, en macht.
  2. Teken de richtlijnen voor de anime wapen. Er zijn wapens die moeten worden dun en recht, zoals speren. Gebruik een liniaal bij het opstellen van dit soort wapens. Overweeg ook in de tekening de te gebruiken materiaal voor het wapen, of het wordt van hout of metaal.
  3. Voeg de mechanismen van de anime wapen op het punt waar de eerste lijn ligt. Deze mechanismen omvatten de pijlpunt en de metalen bajonet voor speer en de afgeronde mes met vlijmscherpe rand voor zeis en kapmes.
  4. Schets het zwaard greep met korte en horizontale lijnen rond gevest. Het accentueren van de Japanse look van het wapen, insert symbolen of tekens op het handvat.
  5. Maak de diepte van de anime wapen door het toevoegen van in glinstering van licht aan het metaal wapen. Doe dit door het tekenen van een sterretje symbool aan het uiteinde van het zwaard en schild. Ook kunt u nog wat vegen bochten om de beweging van zowel het karakter en zijn wapen impliceren. Er zijn ook wapens effecten die magische krachten gebruikt door de anime held betekenen.

Tips en herinneringen

Als u een neiging voor het tekenen van anime karakters. Teken de richtlijnen voor de anime wapen.
Als u een neiging voor het tekenen van anime karakters. Teken de richtlijnen voor de anime wapen.

  • Anime wapens zijn meestal niet op schaal getekend. U kunt zelfs een karakter een zeer grote zwaard met een zeer kleine zeis. Of het nu gaat om te benadrukken van een beweging of de anime macht, is er geen bestaande regel met betrekking tot hoe de grootte van het wapen is gedefinieerd. In feite, kunt u geven een teken van een zeer groot wapen en nog steeds geven de indruk van een lichtgewicht wapen.
  • Anime bewegingen worden toegevoegd voor effecten door het licht indrukken getraceerd achter het wapen. Ook in een snelle beweging aan te duiden, kunt u het wapen in meerdere afbeeldingen te tekenen met de dikte neemt toe, omdat de beelden dichterbij.
  • Westerse wapens zoals geweren en granaten zijn niet populair bij de anime wapens.
  • Het zal nuttig zijn voor een meer aantrekkelijke beweging als de anime karakter wordt ook dienovereenkomstig gekleed.
  • Zorg er ook voor dat het kapsel van anime personages de persoonlijkheden die ze portretteren overeenkomen.

Er zijn verschillende bewegingen die je kunt maken om te weten hoe je anime wapens te trekken. In feite, anime wapens zijn een van de belangrijkste factoren die de actie. Om deze vaardigheid onder de knie, zorg ervoor om te oefenen het tekenen van verschillende bewegingen met behulp van de wapens en de gevolgen ervan.

Weten hoe je anime personages en wapens te trekken is een geweldige manier om tijd te besteden als een hobby. Na verloop van tijd als je al een verhaal plotten, kunt u zelfs deze hobby een inkomen genererende activiteit.