E2a

Hoe om auto vervangende onderdelen kopen

Deze dagen is iedereen het voelen van de recessie

Deze dagen is iedereen het voelen van de recessie. Velen kiezen om hun auto's te houden een beetje langer in plaats van ze te vervangen door nieuwere modellen. Het houden van auto's voor langere betekent ongetwijfeld dat men kan tegenkomen kleine problemen met voorwerpen zoals auto riem, radiator, exterieur voor en achter, enz. Op een gegeven moment zal er iets moeten worden vervangen. Manieren om auto-onderdelen en auto-problemen die niet zal breken de bank te vervangen:

  1. Doe wat lokaal onderzoek. Zodra u zeker weet welk deel moet worden vervangen of gerepareerd, NIET ga gewoon naar de dealer en betaalt een hoop geld voor het onderdeel. Gewoon omdat ze 40€ betalen voor een radiator deel, wil niet zeggen dat het een beurs aan de gang tarief. Neem contact op met de buurt garages en zien wat ze in rekening brengen. Uw lokale gele pagina's zal leveren ook tal van stortplaatsen die omgaan met moeilijk te vervangen onderdelen, auto's en handleidingen op een dagelijkse basis te vinden.
  2. Controleren op het internet. Terwijl u misschien een groot deel te vinden, na het doen van enkele minimale onderzoek, stel je voor wat een paar minuten kunt doen om die auto te krijgen in tip top vorm. Er zijn vele gerenommeerde auto-onderdelen websites die nieuwe en gebruikte onderdelen te verkopen. Bijvoorbeeld: auto-onderdelen warehouse.com , de onderdelen bin.com , jc whitney.com . Vergeet niet een aantal van de grotere namen ook als Strauss, Auto Zone, Sears. De meeste websites hebben een verkoop of speling sectie, en met een beetje geluk, het auto-onderdeel dat u nodig hebt om uw probleem op te lossen gewoon kunnen worden op korting.
  3. Plaats uw eigen advertentie. Er zijn vele gratis websites die er zijn die verbinding kan maken om de lokale mensen in uw omgeving die misschien net wat je nodig hebt om je auto te repareren. Plaats een advertentie in de gewenste sectie van websites zoals Craigslist en een lijst van uw auto-onderdeel - of het nu iets eenvoudigs als een auto riem, radiator deel, diagram, of handmatig, of zoiets complex als een front-end voor uw voertuig, deze soorten websites kan u in contact brengen met mensen die misschien net wat je nodig hebt.
  4. Neem contact op met vrienden en familie. Het internet is een geweldig hulpmiddel om een bericht te sturen naar de massa. Typ een snelle e-mail met een onderwerp dat luidt: CAR onderdelen die nodig zijn en dan stuur het naar iedereen die je kent. De meeste mensen willen helpen en zou graag om uw auto terug te zien "in de versnelling" - no pun intended!

Dus er even uit

Hoe om auto vervangende onderdelen kopen. Doe wat lokaal onderzoek.
Hoe om auto vervangende onderdelen kopen. Doe wat lokaal onderzoek.

Dus er even uit, en wees niet bang om hulp te vragen. Uw auto motor, radiator, riem, ventilator, airconditioning, banden, enz. zullen u dankbaar zijn.