E2a

Hoe om bloemen in de magnetron drogen


Het drogen van bloemen kan een grote tijdverdrijf en de resultaten kunnen worden gebruikt voor vele verschillende ambachten die allemaal kunnen worden een hoop plezier. Het enige minpunt kanten aan het drogen in de traditionele methode is dat opknoping bloemen ondersteboven is ruimte in beslag. Je moet een goede plek te hebben. Een die goed geventileerd is en niet van plan om vochtig. Als u wilt dat om veel van het drogen te doen dan zul je merken dat je snel zal opraken van de ruimte. Bovendien droogtijd duurt weken, soms wel zes weken. Dit maakt het moeilijk om te doen de projecten die u wilt doen als je ze wilt doen. Er is een alternatief. U kunt drogen bloemen snel en gemakkelijk in de magnetron!

Stap 1

Verzamel de bloemen. U moet uw bloemen te verzamelen in het midden van 's ochtends na de dauw is opgedroogd, maar voordat de zon krijgt hoog. Je moet kiezen voor verse bloemen die in hun piek. Ze moeten niet beginnen te verdorren of verwelken en mogen ze niet worden gekneusd. Zorgvuldig snij ze en leg ze in een container, doos, of mand om ze uit te voeren in het huis.

Stap 2

Hoe om bloemen in de magnetron drogen. Verwarm uw silicagel kralen.
Hoe om bloemen in de magnetron drogen. Verwarm uw silicagel kralen.

Verwarm uw silicagel kralen. Silica gel is gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels. Als u niet beschikt over een ambachtelijke winkel in uw buurt die het verkoopt kunt u vragen bij de bloemist of bezoek Amazon . Silica gel kan weer worden hergebruikt. Vul een magnetronbestendige glazen of plastic kom (dat groot genoeg is voor uw bloemen en dat u niet zult gebruiken voor voedsel weer) met silicagel. Vuur 3 minuten vocht te verwijderen. Laat afkoelen gedurende vijf tot tien minuten. Giet het mengsel in een zakje of kom.

Stap 3

Snijd de stengels van de bloemen. Snij voorzichtig de stengels van uw bloemen tot 3/4 "-1" lang.

Stap 4

Vul container met eerste laag van gel. Vul je magnetronbestendige bak met ongeveer 1 "van gel.

Stap 5

Place bloemen in gel. Voorzichtig blijven de bloemen met hun korte stengels in de silicagel zodat ze naar boven. Laat geen twee bloemen raken als je dit doet. Het is het beste om samen te plaatsen zoals bloemen en niet mengen bloemtypen. Dit zal het gemakkelijker maken omdat al uw bloemen zal gedaan krijgen ongeveer dezelfde tijd.

Stap 6

Vul met silicagel. Voorzichtig silicagel giet rond de bloemen. U zult willen zelfs het te krijgen tussen de bloemblaadjes en in het midden van de bloem. Zodat Bedek het dat alle blaadjes goed bedekt zijn. Er moet een laag van 1/2 "-1" gel geplaatst zijn.

Stap 7

Begin de magnetron. U wilt zorgvuldig magnetron uw bloemen. Begin met het runnen van het gedurende 45 seconden. Controleer uw bloemen door zorgvuldig graven van een klein gat in de schotel boven de bloem (ik gebruik een potlood). Als de bloemen droog zijn dan ben je klaar. Zo niet dan zul je het wilt plaatsen terug in de magnetron voor nog eens 20 seconden en de proces voort te zetten totdat het droog is. Dit kan zo lang als vijf minuten voor zeer vochtig en vlezig bloemen te nemen. Sommige bloemen, zoals die welke veel water, vocht of wax niet goed drogen. U kunt proberen het, maar het zou kunnen blijken papperig, bruin en zelfs walgelijk.

Het is een goed idee om een ​​notitie boek te houden als u te drogen veel bloemen. Elke magnetron is anders en recepten moeten worden afgestemd op de specifieke magnetron. U kunt uitzoeken hoe lang het duurt uw magnetron te drogen de bloemen die u normaal drogen en schrijf het op voor snelle referentie. Dit maakt het proces een stuk makkelijker, want je kunt vervolgens de magnetron voor de tijd dat je het weet neemt en verwijder de bloemen om af te koelen.

Stap 8

Snijd de stengels van de bloemen. Vul container met eerste laag van gel.
Snijd de stengels van de bloemen. Vul container met eerste laag van gel.

Koel uw bloemen. Wacht minstens twintig minuten voordat u de bloemen uit de silicagel. Het is nog beter als je kunt laten staan ​​'s nachts om echt goed te koelen.

Stap 9

Reinig en bereid de bloemen voor gebruik. Gebruik een zachte borstel, zoals een kleine make-up borstel of een penseel (geen gebruik maken van uw make-up kwast en dan is het op je huid te gebruiken!) Zorgvuldig te borstelen de silicagel af van de bloemen.

Zodra de bloemen zijn schoon kunt spuiten ze met haarlak om hen te helpen behouden hun vorm. Echter, een betere optie is een bloem preserver of acryl spray voor echt langdurige bloemen. Deze kunnen zo lang als twee jaar duren!

Als u wilt, gebruik maken van deze bloemen in vazen ​​of potten als droogboeketten. Zorgvuldig gebruiken bloemist tape op tape de korte bloemsteel tot bloemist draad. Vervolgens kunt u zijde bladeren als u dat wilt of drogen echte en plak ze op de draad. U kunt ook trim de stam verder en lijm ze op kransen of andere vaartuigen projecten. Vergeet niet dat ze niet eeuwig zal duren!


Gedroogde bloemen kunnen voegen veel van schoonheid aan uw huis, thuis, en ambachten. Het duurt niet een ton van het werk en kan een heel leuk zijn. Bovendien kunt u drogen ton bloemen met behulp van deze methode! Nu hoef je alleen maar om te beginnen met het krijgen van creatief!