E2a

Hoe om cheats te vinden voor doom3 voor xbox

Toen Doom werd uitgebracht in 1993, duurde het innovatieve Wolfenstein 3-D first person shooter concept, liep op de graphics en de gore, en maakte zijn weg naar schatting 10 miljoen computers. Doom veranderde de manier waarop mensen spelen videogames en hoe mensen tijd doorgebracht op het kantoor.

In 2004, id Software een bijgewerkte versie, "Doom 3" voor de PC en consoles, waaronder de Xbox. Het is in wezen de originele Doom naverteld en glitzed omhoog. Eng en sfeervolle, Doom 3 heeft ook een aantal uitdagende gameplay die krijg je gefrustreerd. Gelukkig zijn er een aantal trucs en cheats die kan je langs alles wat de game op je afstuurt, en nog wat. Hier zijn een paar manieren om de hulp te vinden.

  1. Kijk op het internet. Gaming is zo groot op dit moment dat er letterlijk duizenden sites catering aan degenen die misschien minder geneigd zijn om op de ouderwetse manier te winnen. Voer een Google of Yahoo zoeken naar "Doom 3 cheats," en je kan niet mis gaan met de eerste vijf resultaten die worden weergegeven. De gebruikelijke verdachten zijn Gamespot , IGN en Cheatscodesguides . Onder deze drie sites, moet je elke cheat ooit geprogrammeerd in het spel. Ze hebben ook geheimen en tips voor het geval je niet wilt om volledig naar de donkere kant van bedrog.

    Hoe om cheats te vinden voor doom3 voor xbox. Kijk op het internet.
    Hoe om cheats te vinden voor doom3 voor xbox. Kijk op het internet.

    Lees ook xboxcheats.com , cheatcodesgalore.com , supercheats.com en gamespy.com . De meeste van deze sites hebben forums waar u vragen kunt andere gamers om hulp vreemdgaan als je denkt er misschien wat meer cheats die er zijn. Vergeet niet, dit zijn de sites die ik bleek te zijn zeer nuttig, er zijn duizend meer uit dat er misschien net zo behulpzaam.

  2. Publicaties. Er is een heleboel gaming magazines op de kiosken op dit moment, vol met cheats. De uitdaging is het vinden van de juiste keuze voor uw spel. Sommige van deze tijdschriften te doen houden een archief van bepaalde cheats, meestal ergens in de achterste pagina's. Controleer Electronic Gaming Monthly, Game Pro, Official Xbox Magazine, Game Informer en Xbox Nation.

    Er zijn ook spel leidt u kunt verwerven. Prima is al lang de plek om ze te krijgen, en ze hebben een heel goed te maken voor Doom 3. Ze eigenlijk hebben ook een website die is vrij grondig: http://www.primagames.com/strategy/game/6195/ .

Publicaties.
Publicaties.

Tussen het internet en de gaming-magazines, moet u beschikken over voldoende codes om door dit spel te krijgen met nary een kras. Ik vond het interessant dat Doom 3 cheats zijn ingevoerd, zoals oude school cheats. U op een reeks van toetsen aan hen in staat, in tegenstelling tot de meeste games deze dagen dat een "cheat" optie in het menu waar u in een code te hebben. Veel succes vechten tegen de demonen uit de hel op Mars!