E2a

Hoe om creatief te zijn: 3 stappen het feit dat zo creatief als je kunt zijn

Hoe creatief ben je nu

Hoe creatief ben je nu, in vergelijking met hoe creatief je zou kunnen worden? Als 0 is volledig oncreatieve en 10 is creatief in leven en bloeiende elk moment van de dag, waar zou je jezelf op die schaal? 9? 7? 2?!

Ieder van ons is uniek, en dat zich uitstrekt tot creativiteit, ook. De manier waarop je maakt, wat je creëert en waarom u is uw eigen speciale combinatie die niemand anders kan repliceren.

Er zijn een groot aantal manieren om steeds creatief. Het goede nieuws is dat je nu al de meeste van hen weten.

Om dichter bij wonen deze creatieve manieren neemt een beetje fantasie en een beetje acteren om te beginnen. Dus schorten al je gedachten van: "Maar dat kan ik niet ..!" en: "Maar ik ben niet ..!" en volg deze eenvoudige 3-staps oefening.

 1. Wat als je meer creatief, zo creatief als je eventueel zou kunnen zijn? Wat zou dat zijn? Wat zou je moeten doen elke dag? Wat zou er om je heen gebeurt? Hoe zou je zijn gevoel als u hebt gemaakt om uw volledige potentieel? Wat zou u moeten horen, wat zou u zeggen tegen jezelf in je gedachten?

  Hoe om creatief te zijn: 3 stappen het feit dat zo creatief als je kunt zijn. Wat als je meer creatief, zo creatief als je eventueel zou kunnen zijn?
  Hoe om creatief te zijn: 3 stappen het feit dat zo creatief als je kunt zijn. Wat als je meer creatief, zo creatief als je eventueel zou kunnen zijn?

  We hebben allemaal wel een glimp van dat het dicht bij onze creatieve piek, hoe kort. Gebruik deze kennis, maar ook vertrouwen op je diepere instincten, op te schrijven uw ideeën als je nadenken over deze vragen. Dan laat ze incubeer gedurende een dag of twee en terug te keren en opnieuw te beantwoorden de vragen.

 2. Wat zijn de belangrijkste elementen om creatief bezig? Wat doen creatieve mensen elke dag, ze doen wat gewoonten in de plaats? Wat voor soort routines of discipline hebben ze? Wat geloven zij over zichzelf en hun creatieve vermogens? Wat zijn hun doelen en ambities, wat houdt hen gemotiveerd om het beste uit zichzelf kunnen creëren creëren?

  Gooi alle weerstand je kan hebben om het kennen van de antwoorden: De waarheid is dat je weet dat de geheimen van creatief bezig zijn als je hen in staat stellen om aan de oppervlakte komen. Schrijf uw ideeën en antwoorden op de vragen, en nogmaals om ze terug in een dag of twee en zie wat er nog meer is gaan denken.

 3. Hoe kunt u dit te laten werken voor uw creatieve leven? Welke gewoonten kun je ontwikkelen in je eigen creativiteit? Wat mentaliteit kun je op die u zullen helpen het meest creatief? Welke beperkende negatieve gedachten en overtuigingen heb je nodig om onkruid uit en vervangen door meer positieve en ondersteunende degenen? Welke stappen kun je VANDAAG nemen op weg naar meer creatief?

  Gebruik de kennis die je hebt ontdekt van de eerste twee stappen om te beginnen met die van toepassing zijn op uw eigen unieke creatieve leven. Wat zijn de belangrijkste factoren in het helpen van jezelf geworden creatief? Wat zijn de kleine verschillen met wat je nu gaat om het verschil te maken?

  Hoe creatief ben je nu. Wat zijn de belangrijkste elementen om creatief bezig?
  Hoe creatief ben je nu. Wat zijn de belangrijkste elementen om creatief bezig?

Volg deze 3 stappen en u zult goed op uw manier aan het zijn zo creatief als je weet dat je kunt zijn!

Neem de volgende stap het feit dat meer creatieve vandaag door het krijgen van uw exemplaar van krachtige en praktische creativiteit coach Dan Goodwin's "Explode uw creativiteit!" Actie werkmap. Het is gratis als u zich aanmeldt voor de gratis twee keer per maand e-zine "Create Create!"