E2a

Hoe om decoratieve fles stoppers maken

Wijnliefhebbers die flessen in voorraad houden thuis weten dat knallen de kurken wil niet zeggen dat u het gehele flesje op te maken. Neem een ​​paar slokjes van uw favoriete wijn tijdens het diner of om te ontspannen na het werk, en laat de rest van de fles verse met fles stoppen. U kunt decoratieve fles stoppers maken om u te laten uw flessen wijn weer te geven op de eetkamer. Hier is hoe.

Hier krijg je een kurk

Hier krijg je een kurk stop. Ten eerste, moet je flessen vinden met kurk. Huisinrichting winkels hebben een verscheidenheid van flessen om uit te kiezen. Als je een Wal-Mart stopcontact in de buurt van uw omgeving, dan kunt u ook zoeken naar goedkope decoratieve flessen met fles stoppen. De flessen moeten een middelgrote opening, dat maakt het makkelijker voor u om vloeistoffen over te dragen in de fles. Hier krijg je een ontwerp dat u wilt en welke goed zal gaan met het type fles stop ontwerp dat u denkt aan.

Koop een lade pull

Hoe om decoratieve fles stoppers maken. Hier krijg je een kurk stop.
Hoe om decoratieve fles stoppers maken. Hier krijg je een kurk stop.

Koop een lade pull. In de meeste hardware winkels, is er een selectie van de lade trekt. Deze lade trekt geleverd met een schroef die u zal toestaan ​​om de lade pull plaatsen op een kast. Deze kunnen echter ook worden gebruikt op kurk. Gebruik de schroef om een ​​kanaal in de kurk te maken, en vervolgens draai. Wees er zeker van, echter, dat u een lade pull die klein genoeg is om de kurk stop. Als de lade pull te groot is, zal het de fles stop geven een onhandige uitstraling. Kijk voor lade trekt dat de fles zal aanvullen. Probeer donker gekleurd en gepolijst hout lade trekt een eenvoudige kristallen fles te vullen.

Bevestig hoed spelden en kralen

Bevestig hoed pinnen en kralen. U kunt ook Hoedespelden schaffen. Maak een kanaal in de kurk en plaats de hoed pin in de sleuf. Dan, neem wat decoratieve voorwerpen, zoals kralen en deze gebruiken om de punt van de hoed pin te versieren. Versier de hoed pin met een scala aan kralen. Kralen ontwerpen werkt vooral goed voor Hoedespelden omdat deze hebben small caps op de tips die de kralen zal houden van het glijden. Gebruik lijm om de hoed pin stevig vast op zijn plaats te houden. Zorg echter dat de kralen niet omvangrijk genoeg om de flessenstop moeilijk te gebruiken.

Lijm op decoratieve elementen

Lijm op decoratieve elementen. Sommige flessenstoppen hebben vlakke oppervlakken waar u een breed scala aan decoratieve objecten, zoals knoppen of zelfs zijden bloemen kunt bevestigen. U kunt snel een elegant ontwerp voor uw flesafsluitingen toevoegen door in fijn en donker gekleurde kwastjes die de sprankelende witte kristallen fles zal een aanvulling. Sommigen zullen zelfs lijm oude munten op het oppervlak van de flessenstop, of kleine stukjes kristal en glas stenen. Een interessante manier om je glas fles stop versieren is door opstapelen glas stenen op de stop, en het gebruik van sterke lijm op de paal op zijn plaats te houden. Dit zal de blik van opgestapelde stenen in Zen tuinen simuleren.

Hier krijg je een kurk. Bevestig hoed pinnen en kralen.
Hier krijg je een kurk. Bevestig hoed pinnen en kralen.

Zodra de decoratieve flessenstop is gemaakt, weergeven van uw flessen rond het huis en drink uw favorieten in stijl terwijl het houden van uw drank fris en pittige. U kunt ook in de decoratieve flessen met water getint met kleurstof te vullen, als je gewoon wilt geven items toe te voegen in uw huis.