E2a

Hoe om decoratieve kussens maken

Kussens zijn de comfortabele manier om sparren een kamer

Kussens zijn de comfortabele manier om sparren een kamer. Deze items kunnen op de bank worden geplaatst, op het bed, of op de eetkamer stoelen om steun en demping toe te voegen in een kamer. Als u denkt aan het verfraaien van uw huis goedkoop, gebruiken sierkussens. Hier zijn manieren om decoratieve kussens maken.

Knip de stof

Knip de. Kies stoffen die sterk zijn, maar comfortabel, en die komen in het patroon, print en kleur van uw keuze. De stof zal veel aan het ontwerp van de decoratieve kussen en moet zorgvuldig worden gekozen. Experimenteer met voorbehandelde katoen, suède of satijn. Houd de ruimte in het achterhoofd bij het kiezen van het kussen. Decoratieve kussens voor kinderen of tieners kamers kunnen worden gemaakt van denim, die zeer sterk is, maar ook heel stoer. Snijd de stof in de gewenste vorm en grootte.

Sluit de zijkanten

Hoe om decoratieve kussens maken. Ontwerpen toe te voegen.
Hoe om decoratieve kussens maken. Ontwerpen toe te voegen.

Sluit de zijkanten. Keer de stof zo dat de achterkant uiteinden naar buiten wijzen. Gebruik vervolgens verdubbelen terug steken aan de zijkanten naaien. Verlaat een kant te openen waarin u de rits zal plaatsen. Zodra de zijkanten zijn gestikt op zijn plaats, zet de kussensloop binnenstebuiten. U kunt een rij steken die door de drie gesloten zijden van het kussen toe te voegen, het stiksel versterken en de randen van het kussen emboss.

Ontwerpen toe te voegen

Ontwerpen toe te voegen. Voeg vervolgens de ontwerpen voor het kussen. U kunt randen toevoegen door te naaien op de kant op de grens van het ontwerp, of over elkaar een andere laag van stof in de top van de kussensloop. Gebruik knopen, linten, en andere materialen om een ​​ontwerp te werken in de kussensloop. U kunt een grote ingenaaid in het midden van het kussen voegen. Klontjes een kleine hoeveelheid weefsel in het midden van de knop zodat het kussen de geknepen blik dat decoratieve kussens hebben gevormd. Raadplegen huisinrichting tijdschriften om ideeën op verschillende kussen ontwerpen te krijgen.

Voeg de rits

Voeg de rits. Neem een ​​rits set die past in de mond van de kussensloop. Vouw de rand van het kussen bedekken een kwart van een inch, en naai de ene kant van de rits in een lip van de kussensloop. Zorg ervoor dat het kussen ligt net onder het deksel. Doe dit voor beide kanten, en vervolgens controleren of het kussen niet zal sluiten of.

Voeg de vulling. Omdat u werkt op een aangepast formaat decoratieve kussen, heb je de keuze uit of met behulp van vooraf gemaakte kussen vulling die past in de omslag, of u kunt uw eigen vulling als er geen kussen vullingen die komen in het formaat dat u nodig. Kussenvulling is beschikbaar in de meeste huis-shops. Neem een ​​lengte van katoen en snijd deze in dezelfde grootte als de kussensloop. Naai de zijkanten, en voeg vulling voor het sluiten van de laatste kant. Plaats deze in de decoratieve kussensloop en sluit de rits.

Kussens zijn de comfortabele manier om sparren een kamer. Ontwerpen toe te voegen.
Kussens zijn de comfortabele manier om sparren een kamer. Ontwerpen toe te voegen.

Maak zoveel sierkussens als uw kamer nodig heeft. Een van de grote voordelen aan het gebruik van decoratieve kussens is dat u in staat om deze te dupliceren voor een thematisch ingerichte kamer, of u kunt verschillende ontwerpen te maken voor een eclectische uitstraling zal zijn.