E2a

Hoe om decoratieve recycling containers maken

De noodzaak om te recyclen is nog nooit zo urgent als nu geweest

De noodzaak om te recyclen is nog nooit zo urgent als nu geweest. De slinkende natuurlijke rijkdommen van de planeet roepen iedereen op om het gebruik van kostbare middelen te minimaliseren door middel van recycling. Om recycling veel leuker om te doen maken, decoreren recycling containers met uw kinderen. Het toevoegen van ontwerpen zal helpen passen de containers in uw huis, en zal podia te creëren voor u om aan uw familie praten over de waarden van recycling.

Kies de bak

Hoe om decoratieve recycling containers maken. Voeg decoratieve borden.
Hoe om decoratieve recycling containers maken. Voeg decoratieve borden.

Kies de bak. Kies eerst een plastic of metalen bak die gebruikt worden voor recycling. Het aantal bakken die je zal gebruiken hangt af van het soort afval dat uw huishouden regelmatig genereert. De gebruikelijke huishoudelijke goed kunnen doen met drie bakken voor plastic, glas en papier. Als u regelmatig weggooien andere items zoals elektronische onderdelen en batterijen, aan de andere kant, vindt u een aparte bak voor deze items nodig.

Voeg decoratieve borden

Voeg decoratieve borden. Vervolgens voegt decoratieve borden op de recycling bakken. Kies materialen die het beste vertegenwoordigen het afval dat wordt gerecycled in de bakken. Bijvoorbeeld, kunt u karton gebruiken om het teken voor het papier prullenbak te creëren. Neem oud karton en snijd deze in een teken. Gebruik verf om de tekst op het teken toe te voegen. U kunt zelfs versnipperen oude krant bits en vormen dan dit tot pulp die je kunt gebruiken om de driehoek van de pijlen die recycling symboliseren beeldhouwen. Dit is vooral handig als je onderneming het decoratieve recycling containers als een familie project met kleine kinderen.

Decoratieve borden voor kunststoffen en glas. Voor de kunststof-en glascontainers, neem een oude frisdrank fles gemaakt van gekleurd plastic. Creëren zorgvuldig strips uit de fles met behulp van een mes. Schik deze strips van plastic in een bord op het oppervlak van de prullenbak. Oude fles soda plastic zal natuurlijk zijn gebogen vorm, die kan het moeilijk maken om de plastic strips te gebruiken. Voer het plastic in de buurt van een brandende kaars om het plastic te verzachten, net genoeg om de strips gemakkelijker te gebruiken. Vergeet niet om de strips te smelten, echter. Ook mag u de strips direct boven het vuur, omdat dit zal roet voegen aan het plastic. Voor het glas recycling bin, kunt u een kleine mayonaise of pindakaas pot te nemen en bevestig deze in de zijkant van de bak. Noteer het teken op papier, en plaats deze in de pot.

Aanwijzen van een plek in uw huis

De noodzaak om te recyclen is nog nooit zo urgent als nu geweest. Decoratieve borden voor kunststoffen en glas.
De noodzaak om te recyclen is nog nooit zo urgent als nu geweest. Decoratieve borden voor kunststoffen en glas.

Aanwijzen van een plek in uw huis. Tot slot, op zoek naar een strategische positie in huis waar u kunt de decoratieve borden. U kunt deze plaatsen in de buurt van de garage of buiten. Je kan ook de containers op plaatsen waar veel recyclebare materialen worden aangetroffen, zoals de keuken, waar tal van flessen goederen verbruikt worden. Voeg kleine labels in de recycling bakken om de data aan te geven wanneer de vuilnisbakken worden geleegd.

Door middel van deze stappen, waardoor recycling leuker voor uw gezin kan worden bereikt. Afhankelijk van uw locatie, kunt u zelfs verkopen of ruilen van de recycleerbare materialen voor een paar dollars of voor andere beloningen.