E2a

Hoe om een ​​leven op glas in lood of enige ambachtelijke medium

Ik heb fulltime gewerkt bij gebrandschilderd glas voor meer dan 30 jaar

Ik heb fulltime gewerkt bij gebrandschilderd glas voor meer dan 30 jaar, altijd als een een-persoons studio en altijd uit mijn huis. Glas in lood is waarschijnlijk niet een manier om rijk te worden, tenzij je het op een andere manier dan ik heb gedaan benaderen. De meest voor de hand liggende manier om veel geld te verdienen in een glas in lood bedrijf is door het openen van een winkel en / of het aanstellen van voldoende mensen om te gaan na de echt grote klussen.

De keerzijde van het succes is dat is dat hoe succesvoller je wordt, hoe meer je verwijderd kunnen worden uit de feitelijke ontwerpen en vervaardigen van het werk. Groot succes betekent dat je kan eindigen als de eigenaar en beheerder van een ambachtelijke-gerelateerde business in plaats van als een ambachtsman. Ik vind dat je in ieder geval van mening dat de resterende een kleine operatie leidt tot een positieve en flexibele levensstijl. Mijn keuze om dit te doen heeft me toegestaan ​​om de 'meester van mijn dagen "en een primaire stay-at-home ouder voor mijn kind zijn. Ik heb altijd in geslaagd om al mijn rekeningen te betalen, kopen de dingen die ik wilde (binnen reden), en zelfs geld weg te zetten voor investeringen een keer in de zoveel tijd.

Hoe om een ​​leven op glas in lood of enige ambachtelijke medium. De kapitein van het vaartuig.
Hoe om een ​​leven op glas in lood of enige ambachtelijke medium. De kapitein van het vaartuig.

Zelfstandige arbeid van welke aard dan ook is een moeilijke en vaak onzekere levensstijl, vooral in tijden van economische stress. Glas in lood is een luxe item dat upper-middle-class mensen en zelfs rijke mensen stoppen met het kopen toen het nieuws over de economie is slecht. Hoewel deze mensen hebben nog besteedbaar geld tot hun beschikking, ze lijken vast te houden totdat de vooruitzichten voor de economie is meer veelbelovend. Tijdens die momenten dat er te weinig commissiewerk om me bezig te houden, maak ik kunstwerken die te koop zijn. Vele jaren geleden, toen ik was minder druk, ik nam zelfs op korte termijn arbeidsplaatsen in andere gebieden totdat de economie verbeterd.

De volgende punten moeten je helpen om succesvol te worden in je eigen gekozen ambachtelijk bedrijf, ongeacht wat de media.

 1. De kapitein van het vaartuig voordat je gaan in het bedrijfsleven. In gebrandschilderd glas, zijn er veel te veel hobbyisten-draaien-professional. Ze hebben bezoedeld de kunstvorm met niet originele ontwerp en slechte vakmanschap. Terwijl dit helpt om een ​​award-winnende ambachtelijke zoals ik erg bezig te houden, het verlaagt advies van het vaartuig in het algemeen het publiek. Als je in zaken te gaan te snel, vind je jezelf verliest tijd en geld elke keer uw onvermogen om volledig omgaan met de taken die u neemt op de resultaten in het hebben om terug te krabbelen om dingen te corrigeren.
 2. Beslissen of u een home-based business zal worden of het verwerven van een retail-of magazijnruimte om te werken inch Onderzoek alle van de juridische aspecten van deze opties, inclusief beperkingen op de opslag en het gebruik van gevaarlijke stoffen, bestemmingsplan voorschriften beperken van home-based bedrijven, en het verwerven van de nodige fiscale en zakelijke licenties.
 3. Beslissen hoe u uw bedrijf de markt zal brengen. Er zijn opties op de lokale, nationale en internationale niveau. Hoe ver je kan gaan dan je directe locatie kan afhangen van het gemak van de verzending van uw product veilig en kosteneffectief, zodat het onderzoek scheepvaart opties ook.
 4. Neem foto's van alles wat je maakt, zelfs terwijl je vordert van een amateur een professional. Leren om goede foto's te maken. Experimenteer met verlichting en achtergronden totdat u consequent kunt nemen goede foto's. Met installatiekunst, mag je maar een kans om het werk, dat is, wanneer de installatie is zojuist afgerond fotograferen. Waar mogelijk, te heroveren foto's die zijn slecht, vooral wanneer men op uw computerscherm. Leer om een ​​foto-manipulatie-software programma te gebruiken. U kunt "redden" slechte foto's door het aanpassen van de helderheid, het contrast, de algemene kleur van de foto, en door het verhogen van de scherpte van het beeld. Met de tijd en de praktijk, kan je zelfs leren om volledig te reconstrueren kleine delen van een foto pixel per pixel om ze te laten lijken meer op het kunstwerk afgebeeld.

  Het kan nodig zijn om zowel de film en digitale foto's te maken, afhankelijk van uw portefeuille behoeften. Ik adviseer schieten dia's als u van plan om veel van kunst shows en / of ambachtelijke shows te geven als zij vereisen gewoonlijk glijbanen. Als u prints voor een portefeuille die u nieuwe klanten zullen zien wanneer u hen persoonlijk te ontmoeten nodig hebt, kunt u gemakkelijk afdrukken gemaakt van uw beste dia's.

  U zult ook moeten digitale beelden hebben voor uw website. Vaak is het makkelijkst om zowel dia's en digitale foto's te schieten in plaats van op een schieten en moet naar de moeite van het omzetten van de ene naar de andere.

  Ik heb fulltime gewerkt bij gebrandschilderd glas voor meer dan 30 jaar. Beslissen of u een home-based business zal worden.
  Ik heb fulltime gewerkt bij gebrandschilderd glas voor meer dan 30 jaar. Beslissen of u een home-based business zal worden.

 5. Geen geld uitgeven, tenzij je moet. Probeer te achterhalen low-cost-of no-cost oplossingen voordat u kiest voor duurdere. Bijvoorbeeld, kunt u om te beginnen met een home-based business, en alleen verplaatsen naar een retail-of magazijnruimte bij succes maakt dat noodzakelijk.
 6. Ontwikkelen van een website en leren hoe het te schrijven en te veranderen het zelf. Lees boeken uit de bibliotheek of boekhandel om te leren hoe te vinden wanneer mensen zoeken naar uw product bij een online zoekmachine. Een website heeft twee doelen:
  • Aan mensen die je nog nooit hebt ontmoet om je betuttelen krijgen.
  • Om te dienen als een brochure die u volledig kunt updaten en uitbreiden als dat nodig is.

  Het eerste deel - het verkrijgen van nieuwe klanten - zal niet 's nachts gebeuren. Het vereist de marketing van de website, zowel online als offline. Het tweede deel - het optreden als uw brochure en misschien zelfs uw portefeuille - kan een onmiddellijke tijdbesparende tool. Het zal je redden van het hebben van te maken onnodige verplaatsingen te ontmoeten met klanten. Het zal u houden van het hebben van dezelfde vragen te beantwoorden over en met elke nieuwe set van klanten door het verstrekken van informatie en antwoorden op alle vragen die te maken krijgen in het verleden met eerdere klanten. Ten slotte zal het klanten te helpen om zichzelf te kwalificeren zich door te laten zien wat je kan doen en wat je rekent voor uw diensten zijn.

 7. Leer zelf over bedrijfsgerelateerde onderwerpen, waaronder boekhouding, belastingaangifte, juridische kwesties, verzekeringen en aansprakelijkheid, en de marketing van uw product succesvol.
 8. Bezoek van een succesvolle website (zoals de mijne!) Om een voorbeeld van een marketing tool die te zien:
  • Schetst nuttige informatie voor potentiële klanten over vakmanschap en het kiezen van een goede vakman in uw medium.
  • Geeft een gedetailleerde boekhouding van de commissie-proces, inclusief prijzen info, montage info, scheepvaart informatie, en wat de inbreng van u nodig heeft van de klant om terug te keren naar hen met een nauwkeurige raming van de kosten en / of ontwerpen voor hen te overwegen .
  • Toont de kunstwerken in grote, scherpe, gemakkelijk te zien foto's.
  • Begeleidt elk kunstwerk met tekst die extra opties voor de klanten om te overwegen schetst.
  • Fares goed met online zoekmachine plaatsing.
 9. Veel plezier. Aangezien een professionele vakman mag niet de weg van vodden naar rijkdom te zijn, zou je beter tenminste als de dagelijkse taken van deze vorm van bezetting.