E2a

Hoe om films te kijken op een playstation 3

De PlayStation 3 is een superieur aanvulling op uw home entertainment-systeem. Naast het spelen van games op het, kunt u ook gebruiken om uw favoriete films te kijken. Lees verder voor tips over hoe u kunt gebruik maken van je PlayStation 3 op deze manier.

  • Download en installeer een video omzetten van het programma op uw computer. Veel mensen downloaden films af van het internet, of scheuren van hun eigen kopieën op hun computer. Sinds PlayStation 3 ondersteunt alleen bepaalde typen videobestanden, moet u mogelijk om de geripte films te converteren naar een compatibel formaat. Downloaden van een video converteren programma zal helpen dit probleem op te lossen. U kunt naar CNET Downloads pagina en krijg de populaire video omzetten programma genaamd 'HandBrake'. Klik op de 'Download Now' knop en klik op 'Bestand opslaan' in het pop-up die verschijnt. Vervolgens, en dubbelklik op het gedownloade bestand '. Exe-bestand. Selecteer 'Uitvoeren' en volg de stappen om HandBrake volledig installeren op uw computer.
  • Zoek het geripte filmbestand in handrem. Na het installeren van HandBrake, dubbelklikt u op het pictogram om het programma te openen. Klik op 'Bestand' onder 'Bron' en selecteer 'Bladeren'. Zoek het geripte filmbestand dat u op uw computer en klik op 'OK'.
  • 'PS3 Preset Profile' Kies de juiste video-uitgang en een naam voor de video-output bestand toewijzen. Onder de video-uitgang sectie, kies uit de lijst. Deze optie zorgt ervoor dat de conversie van video-uitgang compatibel is met die van video-formaat eisen PlayStation 3's bestand zal zijn. Als u wilt een nieuwe naam voor de video-output bestand toewijzen, klikt u op 'Bladeren' onder de rubriek 'Destination', typ de gewenste bestandsnaam in en klik op 'OK'.
  • Voeg nog een geripte film bestand naar handrem voor een batch job te zetten. Als u nog andere geripte filmbestanden die op uw computer die u wilt converteren naar een compatibel formaat, klik op de 'Toevoegen aan Queue' optie in het 'Source' en zoek de filmbestanden.
  • Start het conversieproces in handrem. Zodra u klaar bent alle geripte film bestanden die u op uw computer te selecteren, kunnen we doorgaan met de conversie proces. Klik op de knop 'Start' en HandBrake zal beginnen met de conversie taak. Het kan een uur of meer voor het conversieproces te nemen te zijn voltooid, afhankelijk van het aantal filmbestanden die u wilt converteren en hun maten. Om fouten te vermijden, zal het beter zijn om zich te onthouden van het gebruik van de computer tijdens het conversieproces.
  • Breng de geconverteerde filmbestanden naar een externe harde schijf of branden op een schijf. Kopieer de geconverteerde filmbestanden op een externe harde schijf of een flash-schijf, of u kunt ze ook branden op een lege schijf.

Hoe om films te kijken op een playstation 3. Download en installeer een video omzetten van het programma op uw computer.
Hoe om films te kijken op een playstation 3. Download en installeer een video omzetten van het programma op uw computer.

Het laatste ding dat u hoeft te doen is om de externe harde schijf of flash-schijf aansluiten, of laad de gebrande schijf naar je PlayStation 3 en je bent helemaal klaar voor een film marathon.