E2a

Hoe om gas op te slaan met een SUV

Als u eigenaar bent van een SUV (Sport Utility Vehicle), dan weet je al dat deze trucks kunnen zijn gas zwijnen! Maar ze hebben niet altijd te gaan door zo veel gas als je denkt. Maak een paar wijzigingen en je krijgt een grote daling van uw gasverbruik te zien! Bespaar jezelf wat geld door het lezen op deze gas-besparende tips voor SUV's.

Stap 1

Hoe om gas op te slaan met een SUV. Doe regelmatig onderhoud aan uw suv.
Hoe om gas op te slaan met een SUV. Doe regelmatig onderhoud aan uw suv.

Doe regelmatig onderhoud aan uw SUV. Om een goede gas kilometers te krijgen uit je SUV, zorg ervoor dat je hem in voor een tune-up op een regelmatige basis te maken. Als uw SUV is relatief nieuw, is het waarschijnlijk nog steeds heeft een aanbevolen onderhoudsschema van de fabrikant. Zo niet, neem het in de olie moet verversen om de 3 maanden of 3000 mijl. En zorg ervoor dat u uw vloeistoffen te houden bijgevuld-up en uw ail filter schoon. Als goed, ervoor te zorgen dat u uw banden goed opgepompt. (Dit zal helpen om uw weerstand, een grote gas-besparende maatregel te verlagen.) U wilt ook ervoor zorgen dat uw wielen goed zijn uitgelijnd. Uw monteur kan en moet dit voor je doen om ervoor te zorgen dat de off-balance banden niet gas verspillen.

Stap 2

Zorg ervoor dat u rijdt met een constante snelheid. Als een SUV eigenaar, kunt u gemakkelijk een paar gas-besparing wijzigingen in uw rijgedrag te maken. Allereerst proberen drijven in een gelijkmatig tempo. Als u constant versnellen en vertragen, zul je lager uw gas kilometers. Houd uw SUV beweegt met een constante snelheid en de motor zal niet werken zo hard. Als je het hebt, gebruik je cruise control features (vooral op de snelwegen) om u te helpen handhaven van een constante snelheid. Dit zal echt bespaart u op gas.

Een ander gas Bespaartip voor SUV eigenaars is te vertragen. Als u uw SUV reizen op hogere (en gevaarlijk) snelheden, zult u onvermijdelijk ertoe leiden dat uw motor aan het werk op een hoger toerental, wat meer gas verbrandt. Reizen met een lagere snelheid maakt het mogelijk SUV eigenaars om op te slaan gas omdat het minder van de motor.

Stap 3

Zorg ervoor dat u rijdt met een constante snelheid. Koop goede kwaliteit gas.
Zorg ervoor dat u rijdt met een constante snelheid. Koop goede kwaliteit gas.

Koop goede kwaliteit gas. Een andere manier die SUV eigenaren kunnen een ton besparen op gas is om te kopen een hoge kwaliteit benzine. Vul uw SUV met een betere gas, en je motor zal draaien schoner en gladder. Als gevolg daarvan zul je verbrandt minder gas (en je zult minder onderhoud van de motor te verlangen van het houden van uw brandstofleidingen vol alleen de goede dingen!) Het is niet nodig om premium gas te kopen. Gewoon kopen uw benzine voor uw SUV van een gerenommeerde verkoper.

Stap 4

Vermijd trekken van zware lasten. Uw SUV brandwonden door middel van een veel gas met een zware lading. Dus als je niet hoeft te trekken of te slepen iets, niet doen. Lessen uw lading en u zult uw SUV's gasrekening te verminderen.

Stap 5

Sla de drive-through. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bespaart u geld als u uitschakelt SUV, zelfs voor een paar seconden, in tegenstelling tot te laten draaien. Dus als je vast zit bij een spoorwegovergang, zet u de stroom van uw SUV. Stationair kost u geld, omdat het afval gas. En als je twijfelt tussen het raken van de drive-thru of gaan binnenkant van een restaurant of bank, ga naar binnen. U zult het opslaan van honderden in gas ooit jaar door niet het runnen van uw SUV onnodig.