E2a

Hoe om geld te krijgen op de zijderoute

SilkRoad is een online spel net als MMORPG's (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game). Wanneer u SilkRoad speelt, krijg je de strijd met verschillende wezens zoals draken. Net als elke MMORPG, moet u spel geld, zodat u in staat zullen zijn om verschillende items kopen om je personage te verbeteren. Je moet weten hoe u uw geld te krijgen, zodat u kunt de aankoop van de items die u wilt in het spel. Volg de onderstaande tips, zodat u kunt geld krijgen op SilkRoad.

Hoe om geld te krijgen op de zijderoute. Verbeter je karakter.
Hoe om geld te krijgen op de zijderoute. Verbeter je karakter.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als je wilt om geld te krijgen op SilkRoad:

  • Verbeter je karakter. Wanneer je het spel start, moet u het uw doel als eerste je karakter en niveau te verbeteren omhoog. Als je een level omhoog, zult u merken dat het gemakkelijker zal zijn voor u om de wezens in het spel te doden. U ontvangt ook minder schade wanneer de dieren raken. U moet dit doen, zodat u kunt verslaan meer wezens en meer geld.
  • Vernietiging rondo. Gebruik vernietiging rondo tijdens het spel wanneer je veel items in je inventaris die u niet hebt gebruikt voor. Je zult in staat zijn om geld te krijgen van deze items wanneer u vernietiging rondo. Zorg er wel voor dat niet langer de items nodig heeft voordat u zich te ontdoen van hen.
  • Weg met items. Weg met de items die u niet nodig hebt als je meer geld nodig. U kunt dit doen door te verkopen op de markt. Het is echter beter om de verkoop van de items als je karakter is al op een hoog niveau, omdat u krijgt meer geld op die manier dan wanneer u verkoopt de items als je nog steeds op een laag niveau.
  • Verzamel buit. U kunt verzamelen een aantal buit als je een aantal monsters te verslaan in het spel. Verzamel deze en zet ze in de alchemie stukken. Open het menu voor alchemie in het spel en kies de optie 'Fuse All'. Daarna gaat u naar de Grocery Trader in het spel en de aankoop van leegte Rondos om geld te krijgen van de buit die je hebt verzameld en omgezet in alchemie stukken.
  • Zoek afdichting artikelen. Terwijl je speelt het spel, zal je in staat zijn om te komen over een aantal afdichting items zoals het zegel van zon, zegel van ster en zegel van de maan. U kunt gebruik maken van vernietiging rondo op deze items, maar u krijgt geen veel geld. Als u echter gebruik maken van de leegte rondo op deze afdichting items en zich te ontdoen van hen door te verkopen, ontvangt u veel geld.


Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als je wilt om geld te krijgen op SilkRoad. Als je nieuw bent in het spel, wil je misschien de officiële website te bezoeken, zodat u kunt meer informatie over hoe u kunt de voortgang bij het afspelen van te krijgen. De officiële website van het spel is silkroadcp.joymax.com . U kunt ook communiceren met andere SilkRoad Online spelers daar.