E2a

Hoe om geld te opname te boeken maken op tape

Ook wel bekend als luisterboeken

Ook bekend als luisterboeken, opname boeken op tape is geworden populair tegenwoordig, vooral als iPods en MP3-spelers zijn ontsproten all over the place, waardoor het mogelijk is om te luisteren naar iets, waar u ook bent. Dit is oorspronkelijk gemaakt voor blinden in de jaren 30 en is gestart met een trend in de jaren 80 te worden. Sindsdien heeft hij nooit verlaten de hoofdstroom van de audio-industrie. Uw belangrijkste taak is om in principe lezen van een bepaald boek van begin tot met een uitzonderlijke helderheid eindigen in elk woord, correcte uitspraak en de juiste stem tinten. Het zou een veel geduld, inspanning en tijd op uw einde te maken aan succes maken van een audio-boek naar ieders wens. U kunt ook verdienen veel geld van. Als u de voice talent, lees dan verder om meer te leren over hoe om te profiteren van eenvoudig opnemen van een boek op tape.

  1. Eerst moet je om te luisteren naar een stel audio boeken, zodat u weet wat de job inhoudt. Observeer hoe ze te lezen, kennis te nemen van het tempo, het de toon, enz.
  2. Oefen het lezen van boeken totdat je je eigen stijl of niche. Als je eenmaal weet wat te verwachten, beginnen met oefenen door het lezen van boeken. Sluit de juiste pacing en de toon op basis van de audioboeken die u hebt geluisterd. Blijf oefenen totdat je wennen aan het lezen hardop en totdat je ontdekt je eigen stijl.
  3. Volgende wat je hoeft te doen is om uw eigen stem op te nemen tijdens het lezen van een deel van een boek. Speel het terug en kennis te nemen van de dingen die je nodig hebt om te verbeteren op. Het zou zeer nuttig zijn als je vraagt ​​hulp van een professionele of van mensen in de industrie om nauwkeurig beoordelen uw werk.
  4. Wanneer u volledig tevreden bent met uw geoefend opnames, kunt u nu beginnen met het opnemen van uw demo's. Dit zal uw kennismaking met audio uitgevers zijn.
  5. Zodra u uw eigen demo's, gaat u naar een stem talent agentschap en informeren over hoe u zich aanmeldt met hen. Laat ze je demo en zorg ervoor dat je ze vertelt je intenties. Zij zullen u helpen vinden van een baan. Een tarief van 10 tot 15 procent in mindering gebracht op uw talent vergoeding bij elke baan die ze je zullen geven.
  6. U kunt ook de markt zelf door het creëren van uw eigen website of het plaatsen van advertenties online. Dit zal een geweldig hulpmiddel om klanten te trekken.
  7. Het is uiterst belangrijk om professioneel te allen tijde. Toon deze door als punctueel om al uw geplande opname sessies en door het indienen van op of voor de deadline van de klant. Dit zal zorgen voor een langdurige zakelijke relatie.
  8. Neem nooit uw stem voor lief. Dit is je belangrijkste instrument om dat te geld verdienen zorg ervoor dat u zorg te dragen voor goed van. Vermijd roken en blijven 's avonds laat. Gebruik niet te veel je stem op de dag voordat de opname sessie gestart. Drink veel water en vermijd koude dranken direct na het lezen van een vijftig-wisselbaar boek.

Net als alle andere kunstenaars

Hoe om geld te opname te boeken maken op tape. Oefen het lezen van boeken totdat je je eigen stijl of niche.
Hoe om geld te opname te boeken maken op tape. Oefen het lezen van boeken totdat je je eigen stijl of niche.

Net als alle andere kunstenaars, het begin is het moeilijkste en moeizaam proces dat je ooit zult ervaren. Maar als je eenmaal zelf hebt ingesteld, zal het een wandeling in het park voor u. Gewoon consequent zijn in je werk en altijd professioneel. Binnenkort zal banen landen op een steenworp afstand.