E2a

Hoe om geld te verdienen in wow zonder add - ons

World of warcraft

World of Warcraft biedt gamers een verscheidenheid van manieren om geld te verdienen in het spel. Uw gekozen karakter en beroep zal bepalen hoeveel van het u kunt maken in de World of Warcraft. Er zijn gamers die er zijn die graag zou willen stellen in al hun moeite en tijd in het verzamelen van de items die ze nodig hebben om geld te verdienen, zodat ze vertrouwen op add-ons om het gemakkelijker maken om hun tijd te beheren. U kunt een goede hoeveelheid geld die je nodig hebt om te overleven in de World of Warcraft nog steeds zonder add-ons te installeren.

Hoe om geld te verdienen in wow zonder add - ons. Kies verstandig artikelen.
Hoe om geld te verdienen in wow zonder add - ons. Kies verstandig artikelen.

Kies verstandig artikelen.
Elk niveau in de World of Warcraft krijgt u toegang tot items die u kunt verwerven om je spullen upgraden. Het upgraden van uw spullen zal je helpen op het verkrijgen van meer ervaring te krijgen naar hogere niveaus in het spel. In de lagere niveaus van het spel zal je alleen toegang tot geselecteerde items. U kunt plunderen deze artikelen van gevechten of u kunt ze kopen op de veiling huis. Als je een beroep dat u in staat stelt om te verzamelen items die nodig is voor andere personages om hun spullen upgraden dan zul je de mogelijkheid hebben om meer geld te verdienen door ze te verkopen. Niet al deze items die u te bereiken zal halen een goede prijs dus je moet om verstandig te kiezen uw items. Houd die waarvan u denkt dat verkopen beter, maar u kunt nog steeds de niet-essentiële lossen op de veiling hal voor een eerlijke prijs.

Verkopen op de veiling huis.
Het veilinghuis is waar je kunt wat geld te verdienen door de verkoop van items die je hebt in overvloed. Er zijn andere personages zoals u dat bepaalde items nodig hebben om ze te upgraden hun karakter en uitrusting. U vindt een veilinghuis op de kaart en ze zijn meestal te vinden in de steden. Er zijn veilinghuizen voor elk type factie en een gemeenschappelijke veilinghuis open voor alle facties in de neutrale zone. Kijk naar de items die je hebt en bepalen wat je kunt verkopen. Neem dezelfde items die worden verkocht op de veiling huis en controleer of de verkoopprijzen. Je kunt verkopen uw items voor dezelfde prijs en wachten tot iemand bij u te kopen, maar je kunt ze verkopen voor een lagere prijs, maar gewoon niet te laag worden.

Ga op quests.
Er zijn quests die je kan deelnemen met groepen die u zal toelaten om beloningen die kon geven u een kans om ze te verkopen tegen een goede prijs aan leveranciers en op de veiling huis te verdienen. Going solo op quests leert u meer geld voor jezelf en ervaring. Op deze manier hoeft u niet te delen met andere leden van een groep.

World of warcraft. Verkopen op de veiling huis.
World of warcraft. Verkopen op de veiling huis.

Het verkopen van de items die u aanschaft, maar niet echt nodig zal brengen in meer geld. Je hebt om uit te vinden welke zullen een goede prijs te halen.