E2a

Hoe om goud te dragen in World of Warcraft

De World of Warcraft is een van de meest populaire online games in de wereld van vandaag. In de World of Warcraft, goud is een zeer belangrijk hulpmiddel dat je nodig hebt om het spel te overleven. Als je genoeg goud in een factie en je moet al het goud te dragen die u hebt vergaard naar je main character, hier zijn enkele stappen die u moet volgen.

Hoe om goud te dragen in world of warcraft. Met deze stappen, moet u in staat om het goud te dragen.
Hoe om goud te dragen in world of warcraft. Met deze stappen, moet u in staat om het goud te dragen.

  • Horde troll. Allereerst moet u een karakter te creëren in zowel de Horder kant en de Alliance kant. Zo zal u manieren om de goud communiceren van de ene kant naar de andere. Voor de Horde kant, zal je nodig hebt om een ​​trol te creëren. Alles wat je nodig hebt is een niveau 1 trol. Met de trol, moet u de grens van Durotar helemaal naar Orgrimmar steken. Als je eenmaal hebt Orgrimmar bereikt, moet u de zuidelijke Ratchet gaan. Zodra u aankomt op de Rat5chet, ga naar Booty Bay, via een veerboot. Als je eenmaal hebt bereikt Booty Bay, vindt u tal van mobs. Het enige wat u hoeft te doen om ze te vermijden is te springen kikker. Er is de mogelijk dat je zal doen wat kerkhof hoppen. Maak je niet te veel zorgen over, want je kunt gewoon doen herleven uw geest. Er zal een vergoeding voor dit, maar meestal de lading is inconsequent omdat je slechts een level een trol.
  • Alliance mens. Vervolgens moet u een karakter te creëren voor de Alliance kant. De beste teken voor de Alliance is een mens. Een mens is meer veelzijdig, en u hebt een veelzijdige karakter dat u zal toestaan ​​om helemaal naar Elwynn Forest reizen. Naar het bos is belangrijk, want je moet naar de rivier te bereiken. Eenmaal aangekomen bij de rivier, ga naar Duskwood. Van Duskwood, ga naar de Stranglethorn Vale. Hier, moet je in staat om uw geest herleven en aan de grens van Booty Bay gaan. Vanaf daar moet u in staat om te lopen naar de veiling huis.
  • Mail. Zodra u probeert te bereiken het veilinghuis, je zal moeten gaan om het karakter waar u vergaard het goud dat u wilt overbrengen. Gebruik dat niveau een teken naar de gouden mailen van de ene kant naar de andere. Zodra je dit hebt gedaan, moet u in staat om het karakter te gebruiken om het goud te verkopen in een item in het veilinghuis. Daarna gaat u naar uw oorspronkelijke factie karakter en koopt gewoon het product dat de goud bevat. Op deze manier moet u in staat om te kopen het goud en in wezen het goud van de ene kant naar de andere.


Met deze stappen, moet u in staat om het goud te dragen

Met deze stappen, moet u in staat om het goud te dragen. Het zal niet erg makkelijk, vooral als je nog niet gebruikt om het afspelen van de World of Warcraft. Met een paar keer proberen, maar moet u in staat om de vaardigheden die nodig zijn om alle van de plaatsen die u nodig hebt om de overdracht uit te voeren te bereiken onder de knie.