E2a

Hoe om hoger te scoren op boekenwurm

Als kruiswoordraadsels zijn te moeilijk en woord-search is te makkelijk, dan kunt u proberen te spelen Bookworm, die buigt zowel uw woordenschat en mentale snelheid om een ​​spel te winnen. Kinderen en volwassenen die graag Bejeweled of Zuma spelen vind spelen Bookworm hoogst ook vermakelijk.

Het uitgangspunt van het spel is heel eenvoudig: sluit de dozen die encase letters om een ​​woord te vormen en punten verdienen. Hoe langer de woorden, hoe groter punten je verdient. Maar zorg ervoor dat u niet laten "branden" tegels op de bodem van de plank of anders is het een game over voor u! Hier zijn een paar tips om te onthouden om zo een hogere score op de boekenwurm.

Hoe om hoger te scoren op boekenwurm. Houd in gedachten woorden die minstens drie letters lang als "ram", "kunnen zijn", en "zat".
Hoe om hoger te scoren op boekenwurm. Houd in gedachten woorden die minstens drie letters lang als "ram", "kunnen zijn", en "zat".

  • Drie is de sleutel! Houd in gedachten woorden die minstens drie letters lang als "ram", "kunnen zijn", en "zat" Drie letter woorden dienen meestal als de "basis" van de meeste woorden en je kunt eenvoudig op te bouwen op hen. Met in het achterhoofd en het vertrouwd raken met een drie letter woorden kunt u ook langere woorden dat deze brieven bevatten herinneren. Bijvoorbeeld, van de drie-letter woord "at", u gemakkelijk kunt onthouden en te bouwen andere woorden als "staat", "laat", en dergelijke. De meest voorkomende woorden van drie letters in volgorde van frequentie zijn: gebruik, ook, zij, zeg, zet, laat, haar, deed, jongen, die, weg, twee, zie, oud, nu, nieuw, man, hoe, zijn , hem, heeft, krijg, dag, uit, ons, een, was, haar, had, kan, elk, allen, u, niet, maar en zijn.
  • Woorden die minstens vijf letters lang zijn verdien je voldoende punten. Ook in gedachten houden letters die u kunt toevoegen aan base woorden of achtervoegsels zoals "s" en "es" naar een woord in meervoud te maken, "ed" om de verleden tijd aan te geven, enzovoort. Andere vaak voorkomende achtervoegsels zijn-ing,-en,-er,-est,-ly,-achtig,-ian, - ize,-fy,-ful,-staat,-kap,-ness,-minder,-isme, - ment,-ist, en & ndashal.
  • Verdien een heft bonus score door het invullen van het woord dat onder de Bookworm knippert. Deze bonus woorden verschijnen meestal in het tweede niveau. Door het invullen van bonus woorden in successie zal vermenigvuldigen uw bonuspunten!
  • Een andere manier voor het maken van grote is gebruik te maken van de groene tegels die willekeurig verschijnen tijdens het spel. Deze tegels zal verhogen van uw woorden scores. U kunt "verdienen" gouden tegels door het koppelen van woorden die vijf letters of meer bevatten. Als je in staat bent om twee of meer belonen / gekleurde tegels koppelen in een woord dan is uw woord score zal zeker toenemen. Tip. Kijk uit voor de diamant en saffier tegels die u kunnen helpen big time scoren!
  • X, Y, Z markeert de plek. Verdien hogere punten met behulp van de "moeilijke" brieven, die niet algemeen worden gebruikt, zoals X, Y, Z. Dit kan alleen maar scoor je uw jackpot!


Als u nog meer nieuwe woorden niet kunnen vormen, worden je steeds wanhopig

Als u nog meer nieuwe woorden niet kunnen vormen, worden je steeds wanhopig, kunt u klikken op het Bookworm om de letters te herschikken. Dit geeft je een frisse kijk op de brieven en zich meer openstellen combinaties om woorden te creëren.
Veel plezier met dit werkelijk verslavend spel - dat een toegevoegde educatieve waarde heeft! Volgens sommigen is dit spel verhoogt niet alleen uw woordenschat, maar het verbetert ook je geheugen. Genieten!