E2a

Hoe om inkt te gebruiken met stempels in kaarten maken

Kaarten maken is altijd leuk

Kaarten maken is altijd leuk. Het stimuleert je om meer creatief. Nu, stel je de fantastische dingen die je kunt doen als je een aantal stempels om speelgoed met. U kunt zeker verbeteren van uw stijl in het creëren van uw berichten. U kunt meer ideeën in het structureren van uw achtergrond motieven toe te voegen. U kunt ook meer durf in het bouwen van uw grenzen en het ontwerpen van uw accenten. Kortom, zijn uw kaarten gaat om meer oog springende en heerlijk. Merk echter op dat uw stempels gaan worden zinloos als je geen idee over het gebruik van de geschikte inkt voor hen zijn. Hier zijn een aantal technieken over hoe je goed kunt gebruik maken van de juiste inkt met uw stempels in kaarten maken:

Hoe om inkt te gebruiken met stempels in kaarten maken. Bepaal het geschikte inkt type voor uw project.
Hoe om inkt te gebruiken met stempels in kaarten maken. Bepaal het geschikte inkt type voor uw project.

  • Bepaal het geschikte inkt type voor uw project. Denk na over de specifieke werking of kijk die u van plan bent te bereiken wanneer u klaar bent met uw kaarten. U kunt kiezen uit de drie basis inkt soorten, namelijk: dye-based, pigment-gebaseerd, en op basis van oplosmiddelen.
Als uw doel is om gestempelde afbeeldingen die eenvoudig zijn of als u wilt uw project vroeg klaar te maken, gebruik dan een dye-gebaseerde inkt. Afgezien van het drogen snel, maar brengt ook een zweem van klasse in eenvoudige executies.
Als je wilt knoeien met ontwerpen die worden benadrukt door schitterende, levendige kleuren, ga dan voor een op pigment gebaseerde inkt. Omdat het blijft nat wat langer vergeleken met een dye-gebaseerde inkt, kunt u nog steeds toelaten om warmte embossing ondergaan.
En tenslotte, als je van plan bent om kaartmaterialen gebruiken met gladde materialen en u niet wilt dat de stempel ontwerp te smeren, met behulp van de solvent-gebaseerde inkt is zeker perfect voor uw project.
  • Selecteer uw inkt kleur dienovereenkomstig. Hier is een fundamenteel punt. Ga dan voor een inkt kleur die uw project een aanvulling. Kies de inkt kleur die een mooi contrast voor de basis van uw kaart leent. Merk echter op dat als u denkt aan het markeren van uw afbeelding met een gekleurd embossingpoeder, elke inkt kleur is aanvaardbaar omdat een andere kleur zal worden gebruikt om "volledig te bedekken" het.
  • Leer hoe je de inkt te gebruiken voor je rubber stempel. Tik niet op uw stempel meteen op uw stempelkussen. Hier is de truc op hoe het goed te doen. Draai uw stempel. Vervolgens direct de inkt op uw stempel. Als je dat doet, krijg je om je te dekken rubber stempel met inkt. Je bedek het geheel en gelijkmatig. Daarna kunt u op uw stempel op uw kaart voorraad. Niet rock it. Zij kan het ontwerp verpesten. Gewoon druk uit op het hout. Zorg er voor dat de druk nog beter, de kwaliteit resultaten te bereiken.

Als je wilt spelen met kleuren

Als je wilt spelen met kleuren, kunt u experimenteren op verschillende tinten van de inkt die je hebt. U kunt de eerste schaduw op het bovenste gedeelte van je rubber stempel bespringen. Vervolgens wordt de tweede kleur in het centrum. En tot slot, de derde schaduw op het onderste gedeelte. Wanneer u inkten afbeelding de stempel hebben afgerond, zodat de verschillende tinten te licht mengen, met name op de punten waar ze elkaar ontmoeten.