E2a

Hoe om kinderen te leren om muziekinstrumenten te maken

Je zou kunnen hebben komen over dit boek met de titel 'Merk en Do ", die een breed scala van dingen die kinderen kunnen, zoals de titel zegt, te maken en te doen bevat. Het bevat gemakkelijk te volgen instructies over koken eenvoudige gerechten, het maken van kunst projecten, naaien projecten, en eigenlijk alles wat een kind zou kunnen genieten van het maken en doen.

Een van de dingen geleerd in dit boek is hoe muziek liefhebbers kunnen hun eigen band op te richten, of een reeks muziekinstrumenten gemaakt van geïmproviseerde materialen. Tegenwoordig worden veel muziek referenties te vinden in het internet, en zijn perfect voor degenen die echt niet het talent om echte muziekinstrumenten spelen nog liefde maken van hen.

Leer uw kinderen over muziekinstrumenten maken is eenvoudig. Hier is hoe:

  1. U hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat ze de motivatie om het te doen. Door dit te doen is een stuk makkelijker en goedkoper dan het kopen van de echt muziekinstrument, omdat je kind misschien te jong om te weten hoe je een goede verzorging van het echte ding te nemen. Het maken van de geïmproviseerde versie is perfect voor jonge kinderen vooral aan het beoefenen van stadia, omdat het zou niet verstandig zijn als ze ergens verliest de belangstelling langs de weg of breken het echte instrument als ze driftbuien. Het hebben van hun eigen muziekinstrumenten, kunnen ze spelen en leren wanneer ze maar willen zonder dat je streng toezicht.
  2. Een van de meer populaire geïmproviseerde muziekinstrumenten is de gitaar. U kunt gemakkelijk een van een lege doos Kleenex. Wikkel elastiekjes eromheen, in het bijzonder over de opening. Vervolgens kunt u uw kind laten zien hoe te tokkelen het en maak wat muziek.
  3. Een andere populaire muziekinstrumenten te maken zijn de shakers of maracas. U hoeft alleen lege bussen of flessen water. Vul ze met rijst, zand, droge bonen of steentjes. Vervolgens kunt u sluit de opening en begin te schudden.
  4. Een van de all-time favorieten is het water xylofoon. Hoewel het lijkt niet op een xylofoon, het klinkt als een. U moet vergelijkbare grootte glazen flessen of glazen. Vul ze met verschillende hoeveelheden water. U kunt dan gebruik maken van een lepel om licht te tikken tegen het glas en een geluid te produceren. Een nieuw geluid, dat kan overeenkomen met de toelichting op de toonladder is gemaakt, afhankelijk van de hoeveelheid water in de fles of glas. U kunt gebruik maken van kleurstof op het water om het te verlevendigen en het nog spannender te maken.
  5. Het kopen van een soortgelijk boek zou helpen u leren uw kinderen hoe ze meer muziekinstrumenten die hier niet worden gevonden maken. Een eenvoudige internet zoeken zou ook nuttig zijn. Een boek zal nuttig zijn, omdat de foto's op de boekpagina's zou uw kind fantasie te stimuleren ten opzichte van alleen maar te kijken naar het computerscherm. Een boek is ook makkelijker om overal mee naartoe nemen. Het afdrukken van de instructies die u vindt op het internet zou ook helpen.

Hoe om kinderen te leren om muziekinstrumenten te maken. U hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat ze de motivatie om het te doen.
Hoe om kinderen te leren om muziekinstrumenten te maken. U hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat ze de motivatie om het te doen.

Met een beetje fantasie en een creatieve geest, kunt u veel plezier met uw kinderen in het creëren van hun eigen geïmproviseerde muziek band.