E2a

Hoe om maïs te dollies te maken

Voor een lange tijd nu

Voor een lange tijd nu, zijn maïs dolly is een deel van de Europese traditie. Deze poppen werden gemaakt voor een specifieke reden: om het huis van de "corn geest" in de winter zijn. Deze dollies worden genoemd maïs dollies, omdat van oudsher, deze zijn gemaakt van maïs of tarwe verdorie. Tegenwoordig kunt u uw eigen maïs dollies uit verschillende varianten van ambachtelijke rietjes. Het maken van maïs dollies is snel, eenvoudig en vooral, plezier! Dit zorgt ook voor een goede kunst en kunstnijverheid les voor kinderen. De onderstaande stappen zullen zeker leren hoe je maïs dollies te maken:

Hoe om maïs te dollies te maken. Verzamel uw apparatuur.
Hoe om maïs te dollies te maken. Verzamel uw apparatuur.

  • Verzamel uw apparatuur. Om uw eigen maïs dollies u uw basismateriaal, uw decoraties en het materiaal om het te houden bij elkaar moeten maken. Voor grondstoffen, dan kunt u gebruik maken van de traditionele maïs verdorie of om het gemakkelijker maken voor u, kunt u gewone rietjes gebruiken. Voor uw interieur, gebruiken de natuur. U kunt gebruik maken van kleine bloemen, bloemblaadjes en dergelijke. Ten slotte moet u dingen bij elkaar te houden uw maïs dollies. U kunt gebruik maken van een aantal touw of garen, elastiekjes of decoratieve linten.
  • Start het maken van uw dolly's. Verzamel uw strips van stro of maïs verdorie en ze te laten opvallen. Voor u om maïs dollies te maken, je basis materialen moeten van gelijke lengte, zodat de nodige aanpassingen zodat ze allemaal nog. Na 's avonds van uw grondstoffen, pak je garen, linten of elastiekjes en bind een van hen aan uw basismateriaal. Bind het een paar centimeter van een van de uiteinden zodat u met een korte zijde voordat je string en een lange zijde na. Zorg ervoor dat de korte zijde is op de top als je zorg dat hij opvalt. Leg je grondstoffen op een tafel met de korte kant opstaan. Spreid je basis materialen en groepeer ze in vier kwadranten: wijzen naar u toe, van je weg, met uitzicht op de linkerkant en naar de rechterkant.
  • Start weven. Dit is het moeilijke gedeelte. Bij het weven, maken het kwadrant in de juiste uw brandpunt. Pak het onderste deel van dit kwadrant en weven deze onder het bovenste deel van hetzelfde kwadrant en ook onder het kwadrant van u af. Beweeg nu je focuspunt kwadrant naar de plaats van het kwadrant naar u toe. Verplaats de andere kwadranten op deze manier het maken van de kwadrant van u af, met uitzicht op de rechterkant. Dit is je nieuwe brandpunt. Doe hetzelfde weven door het onderste deel onder het bovenste deel van hetzelfde kwadrant en het kwadrant van u af. Dan draaien. Blijf dit doen totdat je cyclus volledig bedekken de uiteinden.
  • Afwerking het af. Groep de uiteinden samen en bind ze met behulp van uw linten. Nu alles wat je hoeft te doen is te versieren met behulp van decoratieve materialen zoals pennen en verf plus de natuurlijke inrichting.


Na het lezen van dit artikel, je weet nu hoe je je eigen maïs dollies te maken. Volgende keer is het oogsttijd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het graan spiritualiën die niet thuis.