E2a

Hoe om mallen te maken voor stapstenen

Een schimmel is een matrix die in het algemeen wordt gebruikt voor het maken van vormen

Een schimmel is een matrix die in het algemeen wordt gebruikt voor het maken van vormen. Ze dienen als het model of frame dat wordt gevolgd. Er zijn verschillende opstapje schimmels die je kunt kopen in de markt. Echter, kunnen deze schimmels blijken te zijn vrij duur, dus voordat je aan komen rennen naar de dichtstbijzijnde benodigdheden winkel, er rekening mee dat niet alle schimmels per se te worden aangeschaft. In feite, kunt u zelf uw eigen mallen te maken.

Grootte en vorm

Hoe om mallen te maken voor stapstenen. Verschillende soorten schimmels.
Hoe om mallen te maken voor stapstenen. Verschillende soorten schimmels.

Grootte en vorm. Het eerste ding dat je zal moeten overwegen alvorens uw schimmel is te beslissen over de grootte en de vorm van uw stapstenen. Beginnen na te denken over wat u wilt dat uw stapstenen om het te kijken. Envision wat voor soort en hoe groot ze zouden moeten zijn. Dit zal u helpen beslissen en te bepalen welke vormen aan te werken. Let op dat er geen beperkingen als het gaat om wat je zou willen dat de opstap te lijken. Dit betekent dat er geen beperkingen als het gaat om de grootte en de vormen, en zou allemaal afhankelijk van je verbeelding en voorkeur.

Verschillende soorten schimmels

Verschillende soorten schimmels. Zodra u de stapstenen die je gaat maken hebben ogen, de volgende stap is om te werken aan de mal. Let op dat u een aantal soorten te gebruiken en dat er een heleboel opties om uit te kiezen. Hieronder zijn maar slechts een paar suggesties op schimmels:

  • Plastic Schotel. Schotels van kunststof die worden gebruikt voor planten maken goede resultaten maken ronde stepping stones. U hebt wellicht al een aantal in huis te gebruiken, en wat is er veel over hen is dat ze kunnen worden hergebruikt.
  • Plastic Stepping Stone Mallen. Schimmels zoals gezegd kan worden gekocht in de sectie tuinieren of zelfs in ambachtelijke winkel. Ze komen in verschillende maten en vormen en zijn gemaakt van kunststof. Net hetzelfde als de plant schotel, kunnen deze schimmels worden hergebruikt.
  • Fancy Stepping Stone Mallen. Er zijn mallen die meer intrinsiek als het gaat om het ontwerp en de vorm. Melker betekent natuurlijk dat deze schimmels kunnen komen met een prijs dat is vrij duur. Surfen over het internet om opties te zien als het gaat om deze fancy mallen.

Oude materialen

Een schimmel is een matrix die in het algemeen wordt gebruikt voor het maken van vormen. Plastic Stepping Stone Mallen.
Een schimmel is een matrix die in het algemeen wordt gebruikt voor het maken van vormen. Plastic Stepping Stone Mallen.

Oude materialen. Oude items liggen rond het huis of misschien wel opgeslagen in de garage of kelder gebied kan goede suggesties zoals schimmels zijn in het creëren van uw stapstenen. Voorbeelden hiervan zijn oude gereedschappen of pannen die werden gebruikt voor het bakken. Dit is een goede manier om geld te besparen, maar zorg ervoor dat niet te vergeten om wat koken spray of vaseline te maken aan de pannen lijn. Op deze manier hoeft het mengsel niet vast te houden.

Andere goedkope opties

Andere goedkope opties. Er zijn andere goedkope materialen die u kunt gebruiken bij het creëren van matrijzen voor uw springplank. Deze lijst bestaat uit kartonnen dozen, pannen gemaakt van aluminium en opbergdozen van kunststof. Al deze suggesties ook kunnen bepalen dat vorm aan uw stapstenen. Hout kan zelfs gebruikt worden als mal.

Hoewel er een eenvoudiger mogelijkheid tot aankoop van schimmels in de markt, is het best dat je een goede kijk rond uw huis te nemen om te zien of er materialen beschikbaar die hetzelfde doel kan dienen in plaats van direct kopen. Door dit te doen kun je zijn fantasierijk en tegelijkertijd geld besparen.