E2a

Hoe om mensen te trekken

Leren hoe je mensen te trekken is makkelijk als je de juiste aanwijzingen. U kunt een aantal kunstlessen te nemen met een geaccrediteerde online school als je echt serieus bent over het leren tekenen bent. Het krijgen van registratie-informatie is eenvoudig - alles wat je hoeft te doen is klik dan hier en vul een formulier in!

Hoe om mensen te trekken. Het tekenen van de ogen.
Hoe om mensen te trekken. Het tekenen van de ogen.

Er zijn verschillende categorieën waarin mensen kunnen worden getrokken - je kunt ze doen zoals cartoons, zoals manga kunst of graffiti of zelfs eenvoudige stok cijfers! Om een ​​levensechte tekening van mensen maken moet u in staat zijn om een ​​goed beeld van de verhouding tussen de verschillende lichaamsdelen te krijgen, uit de nek en boven, de romp en de handen, en ten slotte, de onderste ledematen en voeten. In dit artikel zullen we ook bekijken hoe de fundamentele menselijke lichamen te tekenen met behulp van geometrische vormen, daarna over het invullen van de verschillende kenmerken, zodat u in staat om een ​​volledige menselijke figuur te tekenen aan het eind van dit artikel zal zijn. Praktijk en dan kun je tekenen zo veel mogelijk mensen in zoveel stijlen als u wilt!

Stap 1

Materialen nodig. Aangezien dit een richtlijn over hoe om een ​​fundamentele menselijke lichaam te trekken, zal u slechts enkele tekenpapier, zacht lood potloden en een gum nodig. Zodra u enige ervaring met tekening hebt opgedaan, kan je doorstromen naar het gebruik van kleuren in verschillende media zoals verf of krijt of inkt.

Stap 2

Maken het gezicht. Om een ​​menselijk gezicht te tekenen, tekenen eerst een ovale vorm in de richting van de bovenkant van het papier. Halveren dit ovaal met een verticale lijn vanaf de bovenkant van het ovaal op de bodem. Vergeet niet dat alle vormen en lijnen die je zullen tekenen zijn bedoeld om referentiepunt voor de eigenlijke tekening te zijn, dus gebruik zachte potloden voor deze activiteit. Trek nog een lijn horizontaal in het midden van het ovaal van links naar rechts. U moet nu de ovale vorm splitsen in vier kwartalen. Bisect de onderste twee kwartalen met een andere horizontale lijn, deze lijn moeten op gelijke afstand van de eerste horizontale lijn en de onderste vlak van het ovaal zijn.

Stap 3

Het tekenen van de ogen. De ogen moeten aan weerszijden van de verticale lijn te worden getrokken, kunt u ze vormen als twee cirkels aan beide zijden of als oppervlakkig en enigszins lange bochten (zoals lange beugels) met de eerste horizontale lijn vallen in tussen de twee. Vul de oogstructuur door wimpers en de leerlingen en vullen met het schetsen dunne of dikke bogen boven de ogen om wenkbrauwen lijken. Deze zijn ofwel een dunne lijn of een dikkere verzameling van nauw getekende evenwijdige lijnen beeltenis van de haren in de wenkbrauwen.

Stap 4

Het tekenen van de neus. Het tekenen van de mond.
Het tekenen van de neus. Het tekenen van de mond.

Het tekenen van de neus. De neus moet worden opgesteld in de ruimte tussen de twee horizontale lijnen, waarbij elk neusgat vallen aan weerszijden van de verticale lijn. Verbind de twee cirkels die je hebt getekend als neusgaten met een vloeiende horizontale S vormen een kuif en twee valleien.

Stap 5

Het tekenen van de mond. De mond zal op de tweede horizontale lijn, een lip boven de lijn en de andere onder de lijn worden geplaatst. De bovenlip kan worden vormgegeven in de vorm van een boog, terwijl de onderlip lijkt op een ondiep gebogen bekken.

Stap 6

Het toevoegen van de oren en haren. Ears aan de buitenzijden van de ovaal, start het oor curve vanaf hetzelfde punt als het centrum van het oog reeds opgesteld. Aan de bovenkant van het oor, teken een binnenleiding waarin de bovenste oor curve volgt om het uiterlijk van de oorlel geven en in het midden van het oor teken een halve cirkel raken de rand van de ovaal en oprollen aan de binnenste schilderen delen van het oor. Herhaal hetzelfde aan de rechterkant van de ovale ook. Op de bovenste helft van het ovaal, laat wat ruimte tussen de ovale lijn en de wenkbrauwen van het voorhoofd, in haar vullen na het tekenen van een eenvoudige haarlijn. Bedek het haar rond de zijkanten van het ovaal op de bovenkant van het oor ook.

Stap 7

Hals en romp. Voor de hals, teken twee rechte lijnen aan weerszijden van het einde van de curve ovaal, en daaronder teken een enigszins vierkant rechthoek om de borst en buik delen tonen.

Stap 8

Het tekenen van de ledematen. Aan beide zijden van de rechthoek aan de top, schetsen een cilindrische buis aan de handen beschrijven, onderaan de rechthoek twee langere cilinders benen lijken. Voeg de handpalm en vingers aan de handen en voeten met tenen voor de benen.

Stap 9

Vormgeven van de figuur. Zorg voor diepte en contouren van de figuur gemaakt, afronding van de bovenzijde van de rechthoek en sluit deze aan op de handen om de schouders te maken. Teken een open of gesloten kraag rond de hals om te suggereren dat de figuur is gekleed. Herhaal dit met de benen door het tekenen van een broek of een rok als je figuur is bedoeld om een ​​vrouw te zijn. Gebruik van schaduwen en gebogen lijnen van het geometrische vormen om een ​​menselijke omtrek lijken.

Stap 10

Het wissen van de lijnen. Wis alle verticale en horizontale lijnen die je hebt getekend je een referentie te geven, met een schone gum. Zodra u de basis-figuur, kunt u een donkerder potlood gebruiken om de volledige afbeelding te maken en in de kleren te vullen.


U kunt een aantal online lessen in de kunst nemen om u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen. Het zal enige tijd duren voordat je de techniek van het tekenen mensen onder de knie hebt. De beste manier om dit te doen is om voortdurend te oefenen, totdat je je beter voelt en dan beginnen te experimenteren met verschillende vormen, profielen en kleuren.