E2a

Hoe om nep een runescape hit

Vanaf de vroege jaren 2000, hebben massively multiplayer online role-playing games (MMORPG's of gewoon MMO's) is het nemen van de gaming community door de storm. Het voordeel van MMO's meer dan gewone games is dat spelers hebben vele werelden en gemeenschappen kunnen ze bovendien spelen inch, is de populariteit van MMORPG's een geheel nieuwe economie, met spelers handelsportefeuille opgenomen posten en zelfs het uitwisselen van deze voor real-world dollars.

Terwijl sommige MMO uitgevers expliciet verbieden de verkoop van en handel in hun producten zowel on-of offline, een aantal game-uitgevers aan te moedigen deze activiteit. Een paar hebben setup hun eigen in-game winkels, waar spelers kunnen kopen of verkopen artikelen. Met andere spellen, spelers items uitwisselen in sites van derden, zoals het veilen van deze buiten eBay.

In sommige online communities, de MMO game geld, zoals "goud" of "runes" kan worden gekocht of verkocht tegen een bepaalde wisselkoers. In sommige gemeenschappen is het het niveau of het vermogen van een teken die waarde, wat betekent dat je nodig hebt om je personage vaardigheden (niveau en vaardigheden) laten zien, zodat u kunt de markt heeft.

RuneScape is een dergelijke MMORPG

Hoe om nep een runescape hit. Eerst, neem een ​​screenshot van je hit in runescape.
Hoe om nep een runescape hit. Eerst, neem een ​​screenshot van je hit in runescape.

RuneScape is een dergelijke MMORPG. Het is een op Java gebaseerde spel dat op dit moment heeft meer dan 10 miljoen actieve spelers. U kunt opscheppen over je laatste uitstapjes en avonturen. Echter, deze niet noodzakelijkerwijs real. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het maken van een nep-hit door uw RuneScape karakter.

  • Eerst, neem een ​​screenshot van je hit in Runescape. U kunt dit doen door op Prt Scr op je toetsenbord terwijl het scherm toont je speelt Runescape. Voor de beste resultaten, moet u Prt Scr rechts te drukken wanneer je avatar maakt de hit, compleet met de cijfers en hitpoints worden afgetrokken van je vijand.
  • Open een grafisch bewerkingsprogramma. Aanbevolen toepassingen zijn onder meer Adobe Photoshop, omwille van zijn veelzijdigheid. U kunt echter ook gebruik maken van eenvoudigere programma's zoals Paint.NET, dat is gratis te downloaden vanaf getpaint.net . Open een nieuwe afbeelding. Daar heb je een afbeelding in uw klembord, verschijnt de grafische bewerkingsprogramma automatisch de afmetingen van de afbeelding in uw klembord.
  • Plak de afbeelding op het klembord op het huidige bestand. Klik op Bewerken en dan op Plakken. U kunt ook gewoon op Ctrl-V om het beeld te plakken op het huidige venster. U kunt ook met de rechtermuisknop op een leeg gebied op het nieuwe venster en klik op Plakken.
  • Kies een rechthoekig selectiekader en selecteer het gebied dat u wilt opslaan. Snijd weg alle andere delen van het beeld zoals uw browservenster en de werkbalk. Je moet ook verwijderen vreemde onderdelen zoals advertenties, en dergelijke.
  • Selecteer een lettertype dat lijkt op lettertype RuneScape. Wijzig de cijfers die worden weergegeven naar het nummer dat u wilt weergeven te vertegenwoordigen. U kunt gebruik maken van de pipet een benadering van de kleur van de getallen in de afbeelding.
  • U kunt ook gebruik maken van de kopiëren en plakken functie om nummers te dupliceren, zodat ze groter lijken. Bijvoorbeeld, als je 17 hitponts, dan kopieert u de eerste "1" en plak deze naar links om het te laten lijken "117."
  • Sla uw afbeelding in het gewenste formaat. Als u gaat posten van dit online, JPG en PNG zijn de beste.


Voor de beste resultaten, niet te geloven met uw cijfers. Bijvoorbeeld, zou het er twijfelachtige indien een bepaald karakter te hoog zijn klasse.