E2a

Hoe om prachtige regendruppel reflectie foto's te schieten

Raindrop reflecties zijn zeer aangenaam

Raindrop reflecties zijn zeer aangenaam, en heel uniek. Professionele fotografen houden van het nemen van foto's van water in al zijn staten. Deze geven ook goede praktijken voor de beginnende fotograaf. Regendruppels brengen de schoonheid van de natuur, zoals afbeeldingen van bloemen met andere bloemen in de reflectie heeft de neiging om te benadrukken de schoonheid van twee verschillende beelden worden tussengevoegd met elkaar.

Tools voor regendruppel reflectie foto's

Hoe om prachtige regendruppel reflectie foto's te schieten. Raindrop reflecties zijn zeer aangenaam.
Hoe om prachtige regendruppel reflectie foto's te schieten. Raindrop reflecties zijn zeer aangenaam.

Tools voor regendruppel reflectie foto's, heb je een statief, een camera met een macrolens, bij voorkeur mechanische of digitale degenen die u toelaat om te controleren sluitertijd en lensopening. Ook moet klemmen en eventueel een lamp, een klem aan een uiteinde met een zwenkarm met een andere klem aan de andere kant, gebruikt om het onderwerp van de reflectie houden, indien de patiënt een klein voorwerp, zoals een bloem. U kunt improviseren een makkelijk met een aantal goedkope hardware klemmen en een stuk stevig draad om hetzelfde effect te bereiken.

Onderwerp Deze kunnen meestal bloemen

Onderwerp Deze kunnen meestal bloemen, maar uw fantasie is de limiet. Sommige fotografen nemen reflectie foto's van landschappen, mensen, gebouwen, of gewoon over iets. Vervolgens moet iets te maken met regendruppels als een spray fles. Of gewoon wachten tot de regen te komen. Last but not least, moet je iets wat je niet kunt kopen, dat is geduld!

Timing Een winderige dag kan alles verpesten

Timing Een winderige dag kan alles verpesten. Dus houdt vast aan schieten op dagen zonder wind, zodat je niet verliest uw regendruppels of modderen de samenstelling. Spuit de plant met een paar squirts uit de waterfles en zoek naar de geschikte onderwerp. Op een zonnige dag, schieten in de schaduw. Of u kunt gebruik maken van overhead deflectors aan de harde heldere licht die kunnen leiden tot plotselinge flitsen als het licht speelt temmen. Sommige fotografen zelfs glycerine hun druppels, waardoor nauwkeurige plaatsing van de druppels. Echter, water maakt scherper en helderder opnamen.

Tools voor regendruppel reflectie foto's. Onderwerp deze kunnen meestal bloemen.
Tools voor regendruppel reflectie foto's. Onderwerp deze kunnen meestal bloemen.

Samenstelling U moet nu het schot met de juiste camerapositie samen te stellen. Zodra de camera op zijn plaats en is de daling in het licht, set-up van de Plamp met het onderwerp terug te vinden. Een tip om het beste beeld te krijgen reflectie: gebruik je hand om de positie te krijgen. Vergeet niet dat de afbeelding of reflectie die je ziet is het tegenovergestelde van het werkelijke beeld want dat is hoe de camera lens werkt. Verplaats het onderwerp verder voor kleinere reflecties, en dichter bij de daling te vullen. Zodra alles is in zicht, te controleren op de verlichting van de opgenomen afhankelijk van de druppel en de achtergrond of het onderwerp terug te vinden. Gebruik wat reflectoren of diffusors, om bepaalde functies te benadrukken.

Camera-instelling Stel uw diafragma op de grootste mogelijke instelling, om de achtergrond te vervagen .. Dit benadrukt de onderwerpen, en maakt de achtergrond wazig, het geven van meer aandacht aan de afbeelding zelf. Op digitale reflexcamera's of compacte camera's die een handmatige instelling, kunt u gebruik maken van de handmatige modus, en stel het diafragma en de sluitertijd zelf. Of als je net begint, kunt u gebruik maken van AV-of diafragmavoorkeuze, het instellen van de Diafragmawaarde tot zo groot als uw lens ondersteunt, zoals F/1.8 voor de mid-range lenzen, of zo hoog als f/1.2 voor de duurder lenzen. Compact camera lenzen kan alleen oplopen tot F3.5, hoewel, maar dit zal doen.
Je zou niet de perfecte foto iedere keer. Dus wees geduldig, en schiet zo veel als je kunt. Vooral bij digitale camera's, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verspillen van film. Met de bovenstaande tips en trucs, kan je eindigen met spectaculaire en adembenemende foto's die verwondering zal brengen aan de schoonheid van de natuur en te verbeteren van uw fotografische vaardigheden.