E2a

Hoe om te ademen in vrouwelijke stem training

Ademen is de meest elementaire ding dat je moet leren als je serieus na te denken over zingen. Je zou kunnen denken dat de ademhaling natuurlijk en iets dat we doen onwillekeurig. Het is waar, in de meeste gevallen. Maar als we zingen, kunnen we eigenlijk de controle van de lucht die we inademen en uitademen om ons efficiënt te gebruiken. Het volgende zal u een aantal richtlijnen over hoe je goed kan ademen in vrouwelijke stem training.

Hoe om te ademen in vrouwelijke stem training. Het allereerste wat je moet onthouden is je houding.
Hoe om te ademen in vrouwelijke stem training. Het allereerste wat je moet onthouden is je houding.

  • Het allereerste wat je moet onthouden is je houding. Sta rechtop. Je lichaam moet goed worden afgestemd, met name uw wervelkolom. Dit geeft je genoeg steun om de lucht die je inademt en adem te beheersen. Een goede praktijk is om te gaan liggen plat op je rug en plaats een hand op je buik. Adem ongeveer twintig tot dertig seconden, terwijl in deze positie en zorg ervoor dat je borst niet beweegt. Je maag moet doen de ademhaling en moet degene die stijgt en daalt als je in-en uitademen zijn. U moet de praktijk ademen liggend op de vloer lang genoeg tot je spier-geheugen te pakken krijgt het gevoel of onthoudt deze routine.
  • Zodra je het gevoel dat je lichaam ademt met deze stijl, opstaan ​​en beginnen ademen op deze manier. Je zult weten als je doet het verkeerd als zowel op de borst en schouders beginnen te bewegen. Je maag moet het een bewegend als je inademt en uitademt zijn. Dit is niet de normale manier die we inademen, en dus je zult wat tijd nodig hebben en je lichaam trainen om bekend te zijn met deze methode van de ademhaling. Een manier om te weten of je doet het goed is dat je maag moet zien als een ballon die opgeblazen wanneer het wordt wat lucht en leegloopt wanneer het wordt de lucht uit.
  • Er is een techniek die u kunt gebruiken wanneer je inademt. Je moet niet vergeten dat, om te zingen, moet je in staat zijn om snel te inhaleren omdat de muziek niet wachten tot je die lucht te krijgen. Je moet weten hoe je snel inademen en krijgen op tijd voor de volgende noot. Om dit te doen, moet je leren voor te stellen of als je de praktijk voelt. Stel je de lucht die je inademt als iets dat zo zwaar als vijftig kilo weegt en stel het je laten vallen op je lichaam. U moet ontdekken en vertrouwd te raken met deze sensatie, omdat dit de beste manier kunt u inademt tijdens het zingen. Als je het gevoel dat gapen, dit is normaal, terwijl u bezig bent met de techniek, omdat het lichaam de neiging te verwarren terwijl u verkennen van de sensatie. Je lichaam zal wennen aan het proces met de praktijk.
  • Bedien uw uitademing. Hetzelfde als het inademen, kunt u ook controleren uitademen om u te helpen de controle van de hoeveelheid lucht die je uit te laten op een trage zin of een kort bericht. Een manier om uit te ademen te oefenen is om een ​​veer te nemen en op te blazen en bewaar het in de lucht zo hoog als je kunt. Blaas een gestage stroom van lucht om het te houden, met de nadruk meer op de buik. Terwijl uw borst moet nog steeds blijven, moet je buik langzaam zijn teruggekeerd naar zijn oorspronkelijke positie.

Het diafragma is een klein stukje van de spier tussen uw borst en buik, en het controleert de lucht die in en uit krijgt van ons lichaam. U moet oefenen en je middenrif te oefenen voor u om effectief te kunnen ademen tijdens het zingen. Aangezien dit meestal geperfectioneerd door middel van spier-geheugen, frequente praktijk is een must.