E2a

Hoe om te bluffen in poker

Poker spelen is leuk voor mensen die maken het zo, maar voor serieuze poker spelers die wedden hoog, het is niet alleen een spel, maar ook een performance die je nodig hebt om te oefenen en meester. Een van de strategieën voor het winnen is het beheersen van de kunst van het bluffen, om de andere spelers folden, niet wetend of je inderdaad een winnende kaart combinatie te hebben. De kunst van het bluffen, of "doen alsof" voor u kan werken of tegen je, afhankelijk van hoe u "uit te voeren". Hier zijn enkele tips die kunnen verhogen uw kans om te winnen:

  • Controleer hoeveel spelers je bent tegen. Als je speelt tegen drie spelers of minder, dan bluffen zal verhogen van uw kansen om te winnen. Meer dan dat, kunt u uw bluffs voor later, want het zal moeilijker te bluffen meer mensen uit het spel.

Hoe om te bluffen in poker. Controleer hoeveel spelers je bent tegen.
Hoe om te bluffen in poker. Controleer hoeveel spelers je bent tegen.

  • Koel houden gezichtsuitdrukking. Niet meer tonen te veel emotie, want dit zal weggeven uw positie. Wanneer u te veel, of wanneer je kijkt bezorgd fronsen, zullen je tegenstanders zeker merken, en ze kunnen de inzet te verhogen tot u vouwen. Als je een ontspannen gezicht en lijken ontspannen, kan je tegenstanders gaan voelen ongerust, wat een voordeel is voor u.

Koel houden gezichtsuitdrukking. Doe een gok, of raise een weddenschap.
Koel houden gezichtsuitdrukking. Doe een gok, of raise een weddenschap.

  • Doe een gok, of raise een weddenschap. Maak een goede gok, maar niet te hoog, want dit kan tegen je werken als u deze uitvouwt op het einde, vooral als de inzet al te hoog is. Maar als de inzet is nog steeds binnen een redelijk bedrag, kunt u consequent inzetten om je tegenstanders geloven dat je inderdaad een goede hand heeft. Als het maken van een andere bet is al te gevaarlijk voor u zijn, kunt u besluiten om vouwen en beter te doen in de volgende rondes.

  • Let op de andere spelers bluffen stijl. Het loont om te letten, omdat de andere spelers zijn waarschijnlijk bluft ook. Als je aan het spelen met dezelfde mensen voor enige tijd, moet je al een idee van hun bluffen stijl. Anders, gewoon observeren hun gezichtsuitdrukkingen, handgebaren en oogbewegingen. Maar maak je niet staren, want dit kan je afleiden in het doen van uw eigen bluf. Als je speelt met mensen die al erg goed in poker, moet u ook uw gezichtsuitdrukking zo rustig mogelijk, want ook zij zijn het lezen van uw bluffen stijl.

  • Niet uw kaarten laten zien als je wint. Als de rest van de spelers folden en je wint, je niet nodig hebt laat ze uw kaarten, vooral als je echt niet een winnende combinatie hebben, maar won door middel van een effectieve bluffen prestaties. Als je niet je kaarten te laten zien, laat je ze in het ongewisse, wat goed is want als ze erachter komen dat je blufte, dat zal aanvullende informatie zijn voor hen, en zij zullen uw stijl weet de volgende keer dat je speelt.
  • Speel goed. Omdat bluffen is slechts een van de strategieën om te winnen, leren andere strategieën bij het bedenken van een goede set van kaarten. Vertrouw niet op een strategie-zoals ze zeggen, niet al je eieren in een mand.