E2a

Hoe om te chatten met behulp van een headset op Xbox 360 Live

Een van de beste eigenschappen van de Xbox 360-console heeft is de mogelijkheid om te chatten tijdens een Xbox Live multiplayer game. Coöperatieve games worden interessanter als je kunt je teamgenoten commando in real time. Met de Xbox 360-headset, kunnen gamers de communicatie met elkaar door middel van het oor stuk en microfoon op de headset.

Hoe om te chatten met behulp van een headset op xbox 360 live. Configureer de instellingen voor de communicatie.
Hoe om te chatten met behulp van een headset op xbox 360 live. Configureer de instellingen voor de communicatie.

  1. Configureer de instellingen voor de communicatie. Voordat een communicatie kan worden gedaan met een headset moet u de communicatie-instellingen op de console te activeren. Op de Xbox 360 de optie "My Xbox" om naar uw profiel. Op je profiel klikt u op de Profiel bewerken en ga dan naar de privacy-instellingen. Bij de stem en tekst optie kunt u beslissen om deze optie in te schakelen met "Iedereen" of met "Friends Only".
  2. Headset opgezet. Neem het uiteinde van de kabel van uw headset en steek de stekker in de poort op de controller van de Xbox 360's. Om de poort te vinden op de controller, de controller zoals u dat normaal zou doen vasthouden en neem een ​​kijkje op de bodem, zie je de poorten waar u uw headset aan te sluiten. Zet de headset op je hoofd en stel de linker-en rechter oor stukken en pas vervolgens de microfoon dicht bij uw mond. Een draadloze headset is ook beschikbaar voor de Xbox 360, zodat u niet verstrikt raken op de kabel van uw headset als het spel opwarmt. Je hoeft alleen de knop Connect op de Xbox 360 en de op de draadloze headset te duwen en je bent goed om te gaan.
  3. Laad een spel. Plaats een Xbox LIVE game op de Xbox 360 en controleer of u kunt communiceren met teamgenoten. Controleer de Mute-knop op de kabel connector die op de kabel van uw headset en kijk of het is niet geactiveerd. Als de mute-knop is geactiveerd zal niet toestaan ​​dat u om te communiceren via uw headset. Pas het volumeniveau net genoeg zodat je de andere persoon chatten met je hoort.
  4. Schakel chatten op je Xbox 360. Op de controller, druk op de Xbox Guide-knop en vervolgens op uw scherm scroll naar beneden en selecteer de Chat-en IM-optie. U kunt uw vriend Gamertag om de communicatie verbinding te maken. Zodra de verbinding tot stand is gebracht kunt u beginnen chatten met je vriend. U kunt een uitnodiging voor een of meerdere mensen met de Uitnodiging verzenden optie. Wanneer uw uitnodiging wordt erkend kun je beginnen met communiceren. Uitnodigingen vervalt na een periode, dus als de invite is niet meteen erkend zal worden geannuleerd. Een afgewezen uitnodiging zal niet bekend worden gemaakt, zodat het zou alleen maar lijken verlopen de uitnodiging.

In staat zijn om met een headset chatten op de Xbox 360 Live games kan Spice up het spel als teamgenoten in staat zijn om strategieën om hun tegenstanders te verslaan ontwikkelen.