E2a

Hoe om te controleren op de geldigheid van tickets

Concerten zijn altijd leuk om naar te kijken shows en nog veel meer dus als je het bekijken van uw favoriete artiest of artiesten. Concerten in om te worden opgevoerd moeten winstgevend te zijn in termen van publiek percentage, want afgezien van het geven van entertainment ze zijn ook de organisator om winst te maken. Concerten beoordelen hun winstgevendheid door hoeveel ze raked in van hun sponsors en kaartverkoop versus hun uitgaven, variërend van locatie verhuur aan professionele honoraria van kunstenaars.

Tickets zijn zeer belangrijk en essentieel in concerten omdat ze een manier om in het concert en vertegenwoordigen het bedrag dat u betaald aan uw favoriete sterren te zien. Tickets gewoonlijk uit de ticket hoeveelheid en het type van de stoel die u kocht, het serienummer en concert informatie. Maar toegegeven, zijn mensen steeds beter en beter in het creëren van valse tickets die ze verkopen aan andere nietsvermoedende personen. Ze zien eruit als het echte ding dat als je niet wist wat je zocht, heb je waarschijnlijk zou krijgen bedrogen.

Hier zijn enkele van de dingen die je nodig hebt om uit dus kijk voor dat je niet krijgt verleid tot het kopen van de valse degenen.

Hoe om te controleren op de geldigheid van tickets. Voordat u een kaartje kopen.
Hoe om te controleren op de geldigheid van tickets. Voordat u een kaartje kopen.

  1. Voordat u een kaartje kopen, controleer dan de affiches, tv en gedrukte advertenties over wat verkooppunten of inrichtingen zal de verkoop van tickets. Kopen bij deze verkopers alleen. Zorg ervoor dat u uw tickets te kopen van gecertificeerde ticket verkopers of inrichtingen. Niet alleen vertrouwen op mond tot mond informatie als het gaat om tickets.
  2. Als u de aankoop tickets weg voor het concert datum dan moet je ervan bewust zijn dat uw ticket een barcode en serienummer bevatten. Als het ticket die u gaat kopen bevat niet een dan om vragen van uw verkoper. Als ze niet in staat zijn om dit te doen, dan je zou willen om te dubbel te controleren of de instelling de verkoop van het ticket is een gecertificeerd verkoper. Aandringen op een serienummer, tenzij je koopt zijn op de dag van het concert zelf op het loket.
  3. Vergelijk uw vermoedelijke valse biljet met een ander ticket gekocht van een gecertificeerde leverancier. Vaker wel dan niet, zal de kwaliteit van het papier u vertellen of wat je houdt is een nep-ticket. Vervalsingen zijn nog niet dat geavanceerd dat ze het type papier te reproduceren met exact dezelfde textuur.
  4. Je kon je tickets 'geldigheid ook controleren via Ticketmaster. Ticketmaster is een van de meest gecertificeerde verkopers voor concertkaarten, kaarten rond. Ze hebben een website kunt u gaan en ze hebben ook een nummer waar u kunt bellen om te controleren of het ticket in uw bezit is een nep-een of echte.

Wees zeer waakzaam wanneer u koopt uw ​​tickets, omdat je nooit weet dat je misschien valse tickets te kopen en het verspillen van uw geld in het proces. Zoveel mogelijk tickets kopen bij gecertificeerde verkopers en op zijn hoede voor ticketverkopers die biljetten kunnen op een manier lagere prijs verkopen dan hun gebruikelijke bedragen.