E2a

Hoe om te controleren op de transmissie problemen in uw auto

De transmissie is een van de belangrijkste onderdelen van een voertuig. Afgezien van de motor, het is eigenlijk een van de onderdelen die een auto te laten bewegen, de overdracht van de macht van de motor naar de wielen. Helaas, want het is bijna altijd in gebruik, de transmissie is ook een van de onderdelen van een auto die vaak opgeeft als niet goed onderhouden. Een misbruikt transmissie kan leiden tot verschillende problemen, zoals slechte kilometers, langzame acceleratie, shift shock, en dergelijke.

Met goed onderhoud en voorzichtig rijden

Met goed onderhoud en voorzichtig rijden, echter, zal uw auto transmissie verblijf in tip top vorm. Je kunt niet voorkomen dat gevallen waarin uw transmissie al is het geven van, dat wel. Hier zijn een paar manieren om te controleren of de transmissie problemen.

Hoe om te controleren op de transmissie problemen in uw auto. Luister naar geluiden.
Hoe om te controleren op de transmissie problemen in uw auto. Luister naar geluiden.

Luister naar geluiden. Wanneer een auto vlot verloopt, er mogen geen vreemde geluiden uit de motorruimte. Wanneer u schurende geluiden hoort terwijl je versnelt, dan is er iets mis met de transmissie. Wanneer u klikkende geluiden hoort als de transmissie, dan versnellingen mogelijk niet goed bezig. Deze kunnen waarschijnlijk ook worden veroorzaakt door vuile, oude of onvoldoende transmissie vloeistof.

Voel de trekkracht. Een ander teken van overdracht problemen is wanneer uw auto is niet meer in staat om te versnellen of zo snel als het zou moeten trekken. Als u denkt dat de motor toeren te hoog, maar de wielen niet reageren zo snel, dan is uw versnellingen kunnen worden uitglijden. Dit is vaak duidelijk wanneer je gaat bergop, of tijdens het inhalen. Als er een vibrerende geluid wanneer u probeert in te halen, dan is waarschijnlijk je tandwielen niet meer boeiende goed.

Kijk uit voor verschuiving schok. De meeste nieuwe automatische transmissie voertuigen te verschuiven soepel, hoeft dat passagiers niet eens het verschil voelen bij het ​​overschakelen van de ene versnelling naar de andere. Echter, wanneer de auto naar voren wordt schokken wanneer de auto opschakelen of terugschakelen, dan is dat een teken van verschuiving shock. Dit betekent dat er iets mis met de timing van de automatische transmissie systeem.

Met goed onderhoud en voorzichtig rijden. Kijk uit voor verschuiving schok.
Met goed onderhoud en voorzichtig rijden. Kijk uit voor verschuiving schok.

Kijk uit voor lekkage. Versnellingsbakolie is essentieel voor de levensduur van de transmissie van uw auto box. Zonder deze, zal uw versnellingen oververhit raken. Het is altijd een goed idee om op lekken onder de auto controleren voordat u met uw dagelijkse woon-werkverkeer. Olie lekken zijn een verklikkerlicht teken dat je ofwel een broze olie pakking, problematische oliefilter, of andere olie-gerelateerde zaken te hebben.

De beste manier om te gaan met mogelijke overdracht problemen is het handhaven van een regelmatige check-up van overdracht van uw auto, inclusief transmissie-vloeistoffen. Gewoon vasthouden aan de werktijden van uw fabrikant voor preventief onderhoud, en je moet wel goed. Transmissie problemen in uw auto moet zo snel ze zich voordoen worden aangepakt. Dit bespaart u tegen mogelijke storingen tijdens uw dagelijkse verkeer. Terwijl je op de weg, niet alleen je ogen op de weg houden. Je moet ook rekening houden met de geluiden die uw motor stoot.

Het moment dat je hoort of voelt iets anders

Het moment dat je hoort of voelt iets anders, dan kun je beter een afspraak maken met de garage of servicecentrum. De vaststelling van uw transmissie zou kunnen inhouden gewoon een simpele verandering van versnelling olie. Echter, in het ergste geval scenario's, zou de overdracht moeten worden gereviseerd en opnieuw opgebouwd, vooral als tandwielen al versleten zijn.