E2a

Hoe om te domineren in de multiplayer Grand Theft Auto 4

Onder video game liefhebbers en critici

Onder video game liefhebbers en critici, Grand Theft Auto 4 is zonder twijfel een van de meest spannende video games die ooit zijn geïntroduceerd in de markt van vandaag. De speelmogelijkheden zijn ontelbaar, terwijl de game genres, divers en breed. Je kunt spelen als je wilt om te vechten, ras, schieten, vliegen, of te simuleren. De multiplayer mode is zeer onderhoudend.

Helaas

Helaas, een aantal video game liefhebbers zoals jij gefrustreerd wanneer het proberen om Grand Theft Auto te genieten 4. Waarom? Wanneer u de multiplayer-modus te gebruiken, krijg je te realiseren dat concurreren met de meer ervaren spelers wordt het een hele opgave. Maak je geen zorgen. Als u uw volgende Grand Theft Auto 4 spel te domineren met behulp van de multiplayer-modus, hier zijn enkele stappen te volgen. Lees verder:

  • Grijp uw kans om het spel te leiden. Dit is je meest eenvoudige strategie. U kunt dit doen door over te schakelen spellen. Ja, gewoon blijven veranderen totdat je in een spel waar je wordt toegewezen als de host. Uiteraard is de rol laat u toe om u alle regels en de mechanica. U kunt letterlijk dicteren uw "eigen" regels en verwachten dat alle andere spelers zich te laten leiden door wat je hebt vastgesteld. U kunt de sessie om uw "voorkeuren" en "stijlen" te bevorderen.
  • Scour voor de hogere gronden. Als je in staat bent om jezelf te positioneren op een hoge grond, kunt u gemakkelijk voordeel ten opzichte van je meer ervaren tegenstanders bij het ​​spelen van Grand Theft Auto 4. Maar voordat je kunt vernietiging tegen je tegenstanders regenen, moet je een wapen eerst zoeken. Aspire voor iets vast. Na dat, vind je hoge grond. Het is zeker geweldig als je kunt de positie van jezelf op de top van een hoog gebouw.
  • Probeer om meer mobiel. Heb een motor, een auto, of een helikopter. Hou het in de buurt. De beschikbaarheid van een voertuig kan zeker toelaten om altijd in beweging en uw actie te volgen op elk moment of waar u maar wilt.
  • Trek een voertuigen doodslag. Als u goed bekend met multiplayer Grand Theft Auto 4, perfect u de truc kent. Wanneer u plot om je tegenstanders afgebouwd met behulp van uw auto, kunt u plegen meer moorden. Echter, je moet hier voorzichtig zijn. Je wilt niet dat de andere spelers om je te verdenken. Zodra ze voelde dat u in het bezit van een raketwerper, kunnen ze een abrupt kill plannen. Ze kunnen gemakkelijk richten en druk op uw auto.
  • Gear Up voor je vechten. Je moet de juiste wapens te vinden om je gevechten te winnen. Je moet een minimum van een krachtig wapen te verkrijgen voordat u begint met lopen na je tegenstanders. Je wapen lijst moet een of alle van de volgende: een AK-47, een M-16, of een raketwerper.


Natuurlijk

Hoe om te domineren in de multiplayer grand theft auto 4. Grijp uw kans om het spel te leiden.
Hoe om te domineren in de multiplayer grand theft auto 4. Grijp uw kans om het spel te leiden.

Natuurlijk, de stappen hierboven besproken zijn nutteloos als je geen dekking zoeken. Je hebt te verbergen en bescherm jezelf. Ga achter wanden zoveel mogelijk. Blijf onder die grote voertuigen. Kijk voor objecten die groot genoeg is om je onderdak. Bescherm uzelf tegen de mogelijke risico's. Uw strategieën zijn nutteloos als je tegenstanders makkelijk hinderlaag u.