E2a

Hoe om te helpen een kind te maken een tijdcapsule

Een tijdcapsule is een leuke activiteit om deze zomer te doen, en het kan eenvoudig worden gedaan door kinderen zo jong als de lagere school leeftijd. Als u en uw kind van plan bent om een ​​tijdcapsule te maken, hier zijn een aantal goede tips om u te helpen:

  1. Bereid de container. Uw container kan alles zijn van een blikje om plastic bak te zijn. Het belangrijkste is om een, dat is duurzaam en zou niet gemakkelijk verslechteren kiezen. Je moet ook overwegen de grootte: als je van plan bent om een ​​groot aantal items te maken, dan moet je natuurlijk kiezen voor een grotere container.
  2. Bereid de materialen. Blader door dingen van uw kind en brainstormen met hem over wat voorwerpen die hij zou willen opnemen in zijn tijd capsule. Vergeet niet: het leuke hier is om je kind te beslissen. Op deze manier zou hij meer verantwoordelijkheid over dit project te hebben en in staat om zijn gevoel van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te ontwikkelen en zou zijn. Stel gewoon de volgende richtlijnen: Het product mag niet bederfelijke, en het moet passen in de container. Plus, deze moet zijn items die echt aangenaam om terug te blikken op de toekomst zou zijn, en degenen die het lopende jaar vertegenwoordigt zeer goed.
  3. Documenteer de materialen. Nadat u en uw kind de materialen hebben gekozen om in de tijdcapsule, is het belangrijk dat je een soort van documentatie om samen met deze artikelen. Op deze manier zou je beiden in staat zijn om te weten van de belangrijke details over het, en om je te helpen herinneren de betekenis ervan ook in de toekomst. Plus, het goede ding over deze stap is dat het een leuke manier voor uw kind om zijn schrijfvaardigheid te oefenen zou kunnen zijn.
  4. Plaats de items in een doorzichtige plastic zak. Om extra bescherming aan elk item toe te voegen, kan je elk omsluiten in een individuele doorzichtige plastic zak. Je kon de soort die kan worden afgedicht kiezen, om ervoor te zorgen dat er niets in staat om binnen de plastic zak zal zijn.
  5. Monteer de onderdelen in de container. Zorg ervoor dat u in staat bent om het deksel vast te zetten aan de container.
  6. Graaf een gat in je achtertuin. Bij het kiezen van een perceel waar u uw tijd capsule zou begraven, moet u kiezen voor een gebied met een goede bodem zonder uitstekende wortels van een boom, en een, die niet onderhevig is aan overstromingen. Je hoeft niet naar de tijdcapsule te diep begraven, net genoeg om de container volledig te bedekken met een paar centimeter van de bodem moet goed zijn. Het kan ook een goed idee om de tijdscapsule begraven in de buurt van een unieke bezienswaardigheid, zoals een paar meter afstand van een boom te zijn, zodat u een kaart van het later (zie nummer 7) gemakkelijk kon maken.
  7. Maak een kaart van de locatie waar u de tijdcapsule begraven. Je moet ervoor zorgen dat u een kaart helpen om gemakkelijk vinden je de tijdcapsule in de toekomst te creëren. Je kan ook geschreven omschrijvingen als add "vijf stappen verwijderd van de veranda, 'etc om je te helpen in uw begrip van de kaart.
  8. Noteer de datum waarop u opgraven van de tijdcapsule zou. Je zou kunnen kiezen om de tijdcapsule herstellen het volgend jaar, of zelfs enkele jaren na. Het belangrijkste is om uw agenda, of uw mobiele telefoons te markeren, zodat je niet zou vergeten over dit evenement, ongeacht hoeveel jaren zal passeren.

Daar heb je het

Hoe om te helpen een kind te maken een tijdcapsule. Bereid de materialen.
Hoe om te helpen een kind te maken een tijdcapsule. Bereid de materialen.

Daar heb je het! Dit zijn de beste en eenvoudigste manieren om te helpen een kind te maken een tijdcapsule. Vergeet niet, dit is een project dat een grote leerschool voor je kind, en een tijd zou kunnen zijn voor jullie twee te binden, als goed.