E2a

Hoe om te kopen en af te spelen The Legend of Zelda

Goed aangeduid als The Legend of Zelda (TLoZ)

Goed aangeduid als The Legend of Zelda (TLoZ), Legend of Zelda is een van de meest populaire game-serie aller tijden. Als u wilt dat de Legend of Zelda te spelen, er zijn veel keuzes voor u open. Met meer dan tien verschillende spellen op diverse platformen, kun je wel spelen die u wilt!

 1. Begrijp The Legend of Zelda. The Legend of Zelda is een serie van video games uitgegeven door Nintendo. Ze combineren elementen van de role-playing game, het avontuur spel, de puzzel spel, en de actiegame. De hoofdpersoon is Link, een blonde man die draagt ​​Robin Hood kleding die doet denken aan Robin Hood's. U, als Link, moet de wereld redden van het kwaad. Evil verschijnt in vele verschillende incarnaties: Ganondorf, een duistere tovenaar, Ganon, een monster die Ganondorf kunnen evolueren tot en Vaati, een boze zwarte figuur. Af en toe moet Link sla de prinses Zelda - vandaar, de serie 'titel. Vaak is de prinses Zelda is een onderdeel van je missie om de wereld te redden (bijvoorbeeld in Ocarina of Time, ze voedt je koninklijke informatie en reist met je mee op een deel van uw zoektocht). Belangrijk is ook het concept van de Triforce, een mystieke relikwie gesmeed door drie godinnen die is verdeeld in secties van moed, kracht en wijsheid. De spellen in de Legend of Zelda-serie zijn ook bekend om hun vijanden (bijvoorbeeld de Deku Baba, de Like Like) en hun complexe en spannende side-quests.
 2. Kies welke zelda spel dat je wilt spelen. Hoe meer recente games, The Wind Waker (voor de Gamecube) en Ocarina of Time (voor de Nintendo 64) worden beoordeeld als twee van de meest populaire games aller tijden. Als u op zoek bent naar een toegangspoort spel om de wereld van Zelda, ze zijn beide verstandige keuzes. The Wind Waker is voorzien van een zeer nautisch thema, terwijl Ocarina of Time is meer middeleeuwse en, soms, dom. Majora's Mask (ook op de Nintendo 64) is populair als goed, met een verhaal dat tijdreizen gaat, waardoor je de dezelfde drie dagen te leven over en weer totdat u het ontrafelen van de mysteries van de stad van Hyrule. Een volledige lijst van de Zelda-spellen volgt, met de afkorting van hun passend platform tussen haakjes:
  • The Legend of Zelda (NES)
  • The Legend of Zelda 2: Het avontuur van Link (NES)
  • The Legend of Zelda: A Link to the Past (SNES)
  • The Legend of Zelda: Link's Awakening (Game Boy)
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64)
  • The Legend of Zelda: Majora's Mask
  • The Legend of Zelda: Oracle of Seasons (Game Boy Color)
  • The Legend of Zelda: Oracle of Ages (Game Boy Color)
  • The Legend of Zelda: Four Swords Adventures (Game Boy Advance)
  • The Legend of Zelda: The Wind Waker (GameCube)
  • The Legend of Zelda: The Minish Cap
 3. Koop het spel. Het advies hier is vrij eenvoudig. Als u de aanschaf van een nieuwere TLoZ spel, zal het duurder zijn dan een oudere game, tenzij je op zoek bent naar een van de drie CD-i spellen gemaakt voor de Zelda franchise in de jaren 1990. Deze drie games zijn:
  • Link: The Faces of Evil
  • Zelda: The Wand of Gamelon
  • Zelda's Adventure

  Hoe om te kopen en af te spelen the legend of zelda. Begrijp the legend of zelda.
  Hoe om te kopen en af te spelen the legend of zelda. Begrijp the legend of zelda.

  Ze zijn niet ontworpen door Nintendo, maar in plaats daarvan door verschillende CD-ROM technologen die deel uitmaakten van een contract met Nintendo, dat was gebroken en was aanleiding tot de Sony Playstation. Door de meeste mensen, worden ze niet beschouwd als onderdeel van de Legend of Zelda canon.

  Kijk voor gebruikte game winkels of gebruik maken van een website, zoals eBay om de oudere games te vinden. The Wind Waker is nieuw genoeg te vinden in de meeste locaties die nieuwe videogames te dragen. Nieuwere spellen zal waarschijnlijk variëren in prijs van 15€ tot 30€ terwijl de oudere Legend of Zelda-spellen zal meestal kost ongeveer 10€ tot 15€.

 4. Begrijp de gameplay-elementen. In elke Legend of Zelda-spel bestuur je Link. Oudere Zelda-spellen rekenen veel op vogelvlucht-view kaarten en basisbediening: directional pad om te bewegen, de A-en B-knop om te praten met dorpelingen en gebruik wapens, schilden en andere items. De meer recente TLoZ spelletjes zijn sterk afhankelijk van een techniek genaamd Z-Targeting (die het mogelijk maakt Link naar zijn zinnen te houden op zijn vijand met een druk op de Z-knop) en de A-knop, dat rekening houdt met de opdracht dient te worden wat er in nauwe Link's omgeving (bijvoorbeeld wanneer Link is de buurt van een deur, de A-knop zal hem in staat stellen om het te openen).

  Goed aangeduid als the legend of zelda (tloz). Kies welke zelda spel dat je wilt spelen. hoe.
  Goed aangeduid als the legend of zelda (tloz). Kies welke zelda spel dat je wilt spelen. hoe.

  The Legend of Zelda gaat het zowel om hack-and-slash nederlaag van vijanden en het oplossen van puzzels. Het oplossen van puzzels is een belangrijk element in de Legend of Zelda-serie vanaf het begin, en is een deel van wat maakte het zo revolutionair. Puzzel voorbeelden variëren van werkelijke verbale aanwijzingen om te duwen blokken rond in een grote kamer.

 5. Speel het spel! Miljoenen gamers hebben uren plezier het spelen van games had van de Legend of Zelda-serie. Hier is uw kans!