E2a

Hoe om te leren tekenen zonder het bijwonen van de kunstacademie

Sommige mensen worden geboren met de vaardigheden om te tekenen, terwijl anderen bij te wonen kunstacademie om de vaardigheden die ze nodig hebben om te tekenen te krijgen. Als u wilt leren hoe om te tekenen, is het niet nodig dat je kunst school te gaan. Art school kan vrij duur en het geld voor de materialen die je nodig hebt voor het tekenen kunt toevoegen aan uw uitgaven. Er zijn tal van bronnen die u kunt gebruiken om uw vaardigheden te verbeteren in tekenen.

Lees de onderstaande tips om te weten hoe je kunt leren tekenen zonder het bijwonen van de kunstacademie:

  • Aankoop boeken. Bezoek uw lokale boekhandel en ga naar de kunsten sectie. Misschien hebben ze een aantal speciale boeken over tekenen voor beginners. Focus op de type tekening dat u geïnteresseerd bent Sommige boeken zijn gericht op het landschap tekenen, terwijl anderen zich meer richten op het menselijk lichaam. Blader het boek om te zien of de instructies zijn makkelijk te volgen. Koop geen boeken die gericht zijn op geavanceerde lessen als je gewoon een beginner. Je moet eerst richten op de basis voordat u meer geavanceerde methoden te oefenen in het tekenen.
  • Aankoop benodigde materialen. Enkele eenvoudige voorwerpen die je nodig voor het tekenen zijn een set van tekening potloden, een schetsblok, een gum en een goede puntenslijper. U vindt al deze uit de boekhandel.
  • Blader door de andere tekeningen. Het lijkt misschien om inspiratie te vinden op het eerste. U kunt bladeren op het internet voor een aantal tekeningen van uw favoriete artiesten, zodat u kunt zien dat hun technieken. Dit kan ook helpen te bepalen wat voor soort tekeningen die u wilt scherpstellen. Probeer en recreëren hun tekeningen als praktijk. U kunt uw eigen stijl van de tekeningen ook.
  • Oefen tekening. Oefen het tekenen sommige objecten in uw eigen huis. Dit kan zo simpel zijn als een vaas, een plant of een aantal meubels. U kunt roestige op het eerste, maar als je de praktijk elke dag, de slagen gemakkelijker zal zijn om te doen. Een ander ding dat je kunt doen is uit te gaan van het huis en het park te bezoeken of een plaatselijk museum. Er zijn tal van objecten die kan je inspiratie voor uw tekening. Maak dit uw dagelijkse activiteit, zodat je iets nieuws elke dag te tekenen.
  • Verbeter uw techniek. Als je beter bij het opstellen basisvormen, kunt u het verbeteren van uw techniek. Studie schaduw en schaduwen. Hiervoor kunt u gebruik maken van een kleine tafellamp die je kunt richten op een object, zodat u kunt zien welke richting de schaduw gaat. Teken de afbeelding met de schaduw. Vrij snel, zult u geen behoefte aan een kleine lamp om de plaatsing van de schaduw te bepalen.


Hoe om te leren tekenen zonder het bijwonen van de kunstacademie. Aankoop benodigde materialen.
Hoe om te leren tekenen zonder het bijwonen van de kunstacademie. Aankoop benodigde materialen.

Dit zijn enkele van de dingen die je kunt doen die u kunt uw tekening vaardigheden te verbeteren zonder het bijwonen van de kunstacademie. Het belangrijkste ding dat je moet doen is om te oefenen. Het zal gemakkelijk zijn voor u om uw vaardigheden te ontwikkelen als je de tijd nemen om elke dag te oefenen. Kijk tekening tutorials online verder te verbeteren van uw vaardigheden en leren een aantal nieuwe technieken.