E2a

Hoe om te slagen in animatie

Als je artistieke en wilt grafische ontwerpen te combineren met basic film-, animatie is perfect voor je. Met animatie, kunt u uw kunstwerk zet en kunt korte films en zelfs filmprojecten met alleen je creativiteit, tijd en een paar goede animatie tools. Hier zijn enkele tips over hoe je kunt slagen in animatie.

Hoe om te slagen in animatie. Animatie lessen en tutorials.
Hoe om te slagen in animatie. Animatie lessen en tutorials.

  • Ken de basis. Allereerst moet u weten de basis als het gaat om animatie. Animatie is in feite een set frames die snel knipperen om te creëren wat lijkt op beweging. In het verleden, kunstenaars moesten elke frame te trekken om een ​​animatiefilm te maken. Vandaag, echter, zijn er tools die u in staat om animatie hoe makkelijker te maken door simpelweg met behulp van computer tools en diverse animatie technieken zoals het gebruik van tweens et cetera. Hoewel frame voor frame animatie is niet meer op grote schaal gebruikt vandaag de dag, want het is zeer tijdrovend, moet u nog steeds weet de basics.
  • Kies uw gereedschap. Er zijn vele technieken om animatie, maar deze technieken zijn meestal afhankelijk van het gereedschap dat u gebruikt voor animatie. Uw belangrijkste gereedschap is uw software programma's die u zal toestaan ​​om gemakkelijk animaties. Het beste ding over computer software programma's is dat ze zeer efficiënt en zal het meeste werk voor u doen. Je moet echter niet vergeten, dat er een vrij steile leercurve voor de meeste animatie software. U zult ook moeten naar secundair programma's leren wanneer animeren. Bijvoorbeeld, moet je grafische software zoals Photoshop en Illustrator te gebruiken, zodat u in staat zullen zijn om de grafische ontwerpen vooraleer ze te animeren.
  • Animatie lessen en tutorials. Er zijn een aantal hogescholen die animatie lessen aan te bieden. Als je kunt inschrijven voor deze klassen, dit te doen. Op deze manier weet u de basisprincipes van animatie. Indien dit niet mogelijk is, kunt u echter ook studeren animatie zelf door het gebruik van online video tutorials. Een van de beste middelen voor uw is Lynda.com, die verschillende video tutorials voorziet in een breed scala aan software en computer werk, met inbegrip van animatie. Er zijn ook een aantal gratis video tutorials van andere deskundigen, die je kunt bekijken door een bezoek aan hun sites na zoeken voor hen via Google.
  • Netwerken. Netwerken is erg belangrijk als je wilt werken in animatie. Je moet mensen die al hebben gewerkt in animatie, niet alleen weten omdat deze mensen kunnen helpen als het gaat om het verbeteren van uw animatie technieken, maar ook omdat deze mensen kunnen u voorzien van nieuws wanneer er een nieuwe vacature bij een grote animatie bedrijf opent up.
  • Maak je eigen kleine project. Ten slotte moet u de vaardigheden die je leert te gebruiken in de animatie om uw eigen projecten te maken. Onthoud dat je niet altijd betaald te krijgen voordat u begint met het animeren. Overweeg het maken en regisseert u uw eigen korte animatiefilms, die geeft je de perfecte gelegenheid om de animatie te oefenen. Bovendien kunt u later toevoegen van uw werk op uw portefeuille.


Met deze stappen in het achterhoofd, moet u in staat om te slagen op het gebied van animatie. Uiteraard zal het enige tijd duren voordat je een ervaren animatie kunstenaar, maar met een beetje geduld en hard werken, je moet in staat zijn om dat te doen.