E2a

Hoe om te stoppen met worstelen helemaal alleen als kunstenaar

Voor de meeste kunstenaars

Voor de meeste kunstenaars, wordt het grootste deel van ons werk gedaan op onze eigen. Het moet zo. Maar vruchtbare we worden in onze eigen creativiteit kan het echter nog steeds het gevoel een zeer geïsoleerd bestaan.

Hoe om te stoppen met worstelen helemaal alleen als kunstenaar. Ontdek enkele lokale creatieve groepen en gemeenschappen.
Hoe om te stoppen met worstelen helemaal alleen als kunstenaar. Ontdek enkele lokale creatieve groepen en gemeenschappen.

Heeft u wel eens stoppen om niet alleen af ​​te vragen of iemand anders zal waarderen wat je aan het maken bent, maar als iemand eigenlijk nog weet dat je te allen creëren?

In de draad-up wereld waarin we leven vandaag de dag, het creëren van helemaal alleen is minder noodzakelijk dan ooit. Hier zijn 3 stappen om te stoppen met worstelen op zichzelf als kunstenaar:

  1. Ontdek enkele lokale creatieve groepen en gemeenschappen. Waar je ook woont, zal er een aantal lokale groepen of gemeenschappen van artiesten. Als u woont in of nabij een eclectische en culturele stad, zal de artistieke gemeenschap duidelijk zijn. Als je ergens woont meer geïsoleerd, er nog steeds zal zijn groepen, hoef je alleen maar te kijken een beetje harder. Controleer uw lokale kranten en bibliotheken om erachter te komen wat er aan de hand is. Je kon je eigen groep te beginnen natuurlijk met een paar vrienden, als een boek groep die een keer per maand, of een naai-club, of een schrijvers community voldoet. Er is meer die er zijn dan je denkt, en meer een noodzaak voor kunstenaars om gemeenschappen dan de meeste denken te vormen.
  2. Onderzoek online groepen en gemeenschappen. Tegenwoordig zijn er meer creativiteit sites en groepen online dan we ooit zou kunnen bezoeken in een leven, laat staan ​​aan te sluiten. Begin met het zoeken met een van de meest populaire zoekmachines, en net het invoeren van zinnen als "creatieve gemeenschap 'of' schrijvers groep" of wat dan ook past bij uw specifieke behoefte. Zodra u een paar, verder te verkennen, deelnemen aan discussies en forums, zie wat anders aan de hand en wat mensen aan te bevelen. Collega-kunstenaars zullen u graag de plaatsen die voor hen werken onthullen, dus wees niet bang om te vragen en te verkennen.
  3. Realiseer je dat je zo veel als je te geven. Een van de belangrijkste bonussen we niet de neiging om te realiseren bij het ​​zoeken naar een creatieve groep is hoeveel we daadwerkelijk kunnen GEVEN. Als elk lid in een groep was gewoon een stille lurker en nooit droeg, zou de gemeenschappen gewoon uit elkaar vallen. Door het stimuleren van anderen in hun creativiteit, krijg je te belonen gevoelens dat je een rol in het helpen ze te maken wat ze maken hadden ervaren. Ook kan de eenvoudige handeling van het delen van uw eigen creatieve werk inspirerend zijn voor anderen op manieren die je niet kunt voorspellen. Gewoon zien dat je opdagen creëren elke dag kan het keerpunt zijn van iemand te gaan van het creëren van niets voor maanden, om die eerste paar stappen op een terugkeer naar creatieve vorm.

Voor de meeste kunstenaars. Onderzoek online groepen en gemeenschappen.
Voor de meeste kunstenaars. Onderzoek online groepen en gemeenschappen.

Als je nog nooit een deel van een creatieve gemeenschap met een wederzijds respect en het stimuleren van outlook, weet je niet wat je mist op.

Het kan een groot verschil maken om hoe vaak, hoe gemakkelijk en hoe volledig u maakt. Een beetje aanmoediging op het juiste moment kan transformeren uw creativiteit, en de steun die u kunt transformeren de creatieve leven van anderen.

En met dit in het achterhoofd, zou ik u graag uitnodigen om http://www.CoachCreativeSpace.com , onze bloeiende creatieve online community. Er zijn groepen en discussiefora op veel verschillende gebieden en creatieve media, evenals uw eigen pagina en blog, en foto-albums. Ga snel en check it out now: http://www.CoachCreativeSpace.com

Van Creativiteit Coach Dan Goodwin