E2a

Hoe om te winkelen voor items voor circuit bending

Circuit bending is een geweldige manier om uw reeds bestaande batterij aangedreven speelgoed te wijzigen. Het is een manier om geluid generatoren, digitale synthesizers, en andere muzikale elektronische apparaten toe te voegen aan geluid te creëren. Hoewel het lijkt misschien een moeilijk proces, moet je weten dat dit een zeer eenvoudige manier om opnieuw te maken oud speelgoed nieuw. Het kan een grote hobby voor liefhebbers van doe-het-zelf ambachten zijn. Muzikanten zullen ook in staat zijn om deze methode te gebruiken op hun gitaar-effecten om een ​​unieke sound te creëren. Met een paar elektronische verrichtingen en een aantal tips, kunt u eenvoudig een one-of-a-kind instrument.

Hoe om te winkelen voor items voor circuit bending. Wat bent u van plan om circuit bocht?
Hoe om te winkelen voor items voor circuit bending. Wat bent u van plan om circuit bocht?

Hier zijn een paar eenvoudige tips over hoe om te winkelen voor items voor circuit bending:

  1. Wat bent u van plan om circuit bocht? U kunt dit doen dit proces op kinderspeelgoed of gitaar-effecten. Als u van plan circuit bocht kinderspeelgoed, moet u niet vergeten om een ​​stuk speelgoed dat werkt op laagspanning batterijen, bij voorkeur AA degenen te vinden. U kunt meestal zien speelgoed die perfect zijn voor circuit bending in tweedehands winkels of werf verkoop. Echter, als u van plan bent om circuit buig je gitaareffecten, moet je kiezen een effect dat een geluid dat compatibel is met de "gebogen" stijl te creëren. Meestal zijn dit vervormingen en andere effecten gebruikt voor rock muziek.
  2. Kies ouder speelgoed in plaats van nieuwere. Dit komt omdat deze speelgoed gemonteerd op een eenvoudige manier. De IC van het speelgoed is eenvoudig te bereiken. Dit maakt het makkelijker voor u om het te wijzigen. Nieuwer speelgoed hebben de neiging om gumdrop IC's hebben, en hebben een klein aantal pennen. Dit is niet aan te raden voor circuit bending. Zorg er ook voor dat je niet speelgoed die worden aangedreven door een stopcontact te gebruiken
  3. Je moet een paar basis tools om circuit buig je speelgoed en effecten. De twee belangrijkste zijn de soldeerbout en soldeer, als ze worden gebruikt met elkaar verbinden van de verschillende onderdelen. U zult ook moeten tuimelschakelaars, juwelier schroevendraaiers, draad strippers, draad-snijders en spoel draden. Bezoek uw lokale hardware winkel om deze items te kopen.
  4. Hergebruik oude speelgoed delen om audio toe te voegen voor andere projecten. Als u niet in staat om sommige delen van speelgoed uit oude projecten te gebruiken, dan moet u zeker verzamelen ze in een kleine container. Kijk voor onderdelen zoals de sprekers, schakelaars en potten.
  5. Get gespecialiseerde circuit bending apparatuur. Er zijn verschillende tools die speciaal zijn ontworpen voor dit project. Echter, afhankelijk van wat u circuit buigen, mag u deze niet nodig speciale items op alle. Voorbeelden van gespecialiseerde apparatuur voorzien van een accuboormachine, kleine boren, en kleine drukknoppen en schakelaars.

Circuit bending heeft veel toepassingen

Circuit bending heeft veel toepassingen. U kunt de manier waarop uw gitaar klinkt door het personaliseren van je gitaar effecten. Aan de andere kant, kunt u ook een nieuwe draai aan je oude speelgoed. Circuit bending is speciaal gereedschap. Deze eenvoudige tips helpen je winkel voor items die u gaat gebruiken in het circuit buigen.