E2a

Hoe om uw eigen aangepaste trofeeën te maken

Trofeeën zijn symbolen van prestatie en erkenning

Trofeeën zijn symbolen van prestatie en erkenning. Als je niet van de keuzes die u aangeboden, dan kunt u altijd online bestellen. Als het is gewoon een simpele trofee die u wilt maken voor de kinderen, kunt u een op uw eigen.

Aangepaste trofeeën kan gemakkelijk worden gemaakt als je eenmaal weet wat voor soort award u wilt. U kunt verschillende soorten voor welke sport je wilt. Het kan gaan over honkbal, voetbal, jagen of zelfs iets met de liefde voor boten en motoren. Het kan goedkoop nog duurzaam. Je hoeft alleen maar om creatief te zijn om goede en unieke trofeeën en prijzen te maken. Hier is een eenvoudige manier om een ​​te maken.

  1. Het bezit komen van een houten basis, je kunt schilderen elke kleur die je wilt, maar natuurlijk zwart is beter. Zwart geeft dat ernst en oprechtheid om een ​​prijs.
  2. Hier krijg je een Thermacol laken en pak wat papieren. U kunt een Thermacol opgenomen tegen elke boekhandel in uw buurt. Een blanco vel mooi papier zou doen of je kunt krijgen een glanzende een.
  3. Teken een afbeelding die u wilt de trofee te laten zien, bijvoorbeeld teken een basketbal. Zorg ervoor dat je een goed figuur te maken, anders kom je gewoon een onder de maat award. Laat iemand met een artistieke vaardigheid te maken voor je.
  4. Lijm de Thermacol op een stuk papier. Houd in gedachten dat het kan een beetje rommelig, dus je moet voorzichtig zijn. Laat het drogen een beetje, dan kun je overschilderen als je wilt.
  5. Koppel hem aan een houten of een Thermacol basis.
  6. Bevestig papier de basis om de naam van de opdrachtnemer schrijven.

U kunt ook online bestellen en kiezen uit verschillende ontwerpen

U kunt ook online bestellen en kiezen uit verschillende ontwerpen. U kunt een kristal awards en plaques en bijna alles met betrekking tot prestatie. Hier zijn een aantal sites.

  1. A1trophy - U kunt kiezen uit verschillende trofee ontwerpen, gewoon kiezen uit een dropdown menu waar u kunt klikken op het type kolom staan, de figuur en het bereiken type. Voorbeelden hiervan zijn cheerleading en basketbal. U kunt de gravure gratis en kies wat het zal zeggen. Er zijn tal om uit te kiezen om uw aangepaste trofee van de manier waarop u wilt dat het is te maken.
  2. MTM erkenning - Deze site geeft u kwaliteit op maat trofeeën. Hun slogan is "als je het kan bedenken, kunnen we creëren." Het wordt hoog aangeschreven in het bedrijfsleven voor zijn extreme garantie voor kwaliteit. Ze doen dit om een ​​verslag van de meest fascinerende en memorabele momenten in je leven te geven.
  3. Awards zone - Deze site geeft u keuzes over wat voor soort trofee, kolom en figuur of afbeelding. Het heeft zelfs een gratis maandelijkse wedstrijd plus een online support. Het is trots op zijn staat van dienst met aandacht voor detail en foutloos graveren.
  4. Trophy werkt - Deze website is in het bedrijf sinds 1987 en heeft zelfs prijzen gewonnen voor het beste bedrijf voor trofee en gunning maken. Dat moet u overtuigen om uw trofee te passen op hun site en de gemakkelijke manier gaan over zonder te lijden op kwaliteit ervaren.

Hoe om uw eigen aangepaste trofeeën te maken. Hier krijg je een thermacol laken en pak wat papieren.
Hoe om uw eigen aangepaste trofeeën te maken. Hier krijg je een thermacol laken en pak wat papieren.

Een aangepaste trofee is beter dan alleen het kopen van een, want het geeft meer waardering naar de ontvanger. Of uw trofee zal worden gemaakt van Thermacol, hout, papier of kristal, wat telt is als je het aan de persoon die het verdienen de award.