E2a

Hoe om uw eigen foto album covers te creëren

Hoe beschermt u uw kostbare foto's als uw fotoalbum heeft geen dekking? U kunt ook naar uw lokale winkel om de perfecte hoes te vinden. Maar er zijn tijden dat met de honderden albumhoezen in de markt, niets kan je fotoalbum perfect passen. In dit geval heb je geen andere keuze dan om uw eigen foto-album covers te creëren. Niet alleen dat dit een leuk project zijn, maar u kunt ook uw albumcover project interessanter voor de ogen van degenen die willen om het te zien. Plus, hoeft u niet te veel geld uit te geven voor dit. Met uw eigen creativiteit, kunt u een grote en unieke cover voor uw foto show.

Hoe om uw eigen foto album covers te creëren. Thema.
Hoe om uw eigen foto album covers te creëren. Thema.

Dus als je er klaar voor bent, hier zijn de stappen over hoe u de beste dekking voor uw fotoproject te maken. Dit geldt in niet alleen de gebruikelijke fotoalbums, maar als compilatie album covers, platenhoezen, en dergelijke.

  1. Thema. Identificeer wat het thema van uw album is. Dit is een belangrijke stap om te kunnen maken van de totale uitstraling van uw album aantrekkelijk en uniek. Controleer of het nu voor een verjaardag, vakantie of bruiloft. Aan de andere kant, als het is voor audio-covers, controleer dan of de compilatie album love songs, kerstliederen, of andere vormen van nummers bevat.
  2. Decor. Als u de thema's die, op zoek naar foto's en andere dingen die heel goed kunnen representeren. U kunt een van de volgende afhankelijk van uw keuze: bloemen, uitnodigingen, beeld van de Celebrator, linten, schelpen, zand, bladeren, veters, ansichtkaarten, en anderen. Elke decoratie zal doen, zolang het ding niet zal bederven en beschadigen de foto's of het foto-album.
  3. Base. Bepaal wat voor soort basis waarop u uw albumhoes te hebben. Het kan de bouw papier, stof, en elk ander materiaal dat u wilt. Hoewel het gemakkelijker is om papier hebben als basis, waardoor extra inspanning voor stof basis zal uw album te dekken totaal uniek.
  4. Ontwerpen. Als u kiest voor een stof basis, het vereist slechts een paar decoraties in vergelijking met wat u kunt plaatsen op papieren drager. Voor stoffen die, kunt u een paar foto's of afbeeldingen en plaats een mooie strik of kant ergens. Voor een papieren drager, kunt u een collage van een aantal foto's te maken op de cover. Vergeet niet, kunt u de sfeer van het deksel rustiger te maken door het plaatsen van enkele natuurlijke decoraties.
  5. Andere opties. Als u niet wilt dat een groot deel van uw inspanning te geven voor het project, is er een eenvoudiger manier dan knippen en plakken al die foto's en materialen inch U kunt grote albumhoes ontwerpen afdrukken vanaf het internet of maak uw eigen met behulp van uw computer. Gewoon lijm het perfect om het deksel en uw albumcover wordt gedaan.
  6. Afwerking. Om de levensduur niet alleen van het deksel, maar het album ook, is het het beste om het te bedekken met een duidelijke contactpersoon papier. Voor album singles, album hits, en audio-covers, zal de plastic behuizingen te doen deze truc.

Dus nu zie je hoe makkelijk het is om een ​​gepersonaliseerde albumhoes die niet alleen het foto-album erg prettig voor uw ogen, maar ook voor degenen die zullen het zien. Wees creatief en fantasierijk en wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. In feite, mensen die brak met de traditionele zijn het meest succesvol.