E2a

Hoe om uw eigen geurende glas schoner te maken

Er zijn veel recepten voor het maken van uw eigen zelfgemaakte glasreiniger

Er zijn veel recepten voor het maken van je eigen zelfgemaakte glasreiniger. Maar terwijl glasreinigers zijn eenvoudig genoeg om, het toevoegen van geuren is een twist die niet alleen maakt de glasreiniger meer leuk om te maken, maar die een frisse geur zal ook toevoegen aan uw huis na uw reiniging sessies. Hier is hoe je kunt maken geurende glasreinigers.

Hoe om uw eigen geurende glas schoner te maken. Bereid de materialen.
Hoe om uw eigen geurende glas schoner te maken. Bereid de materialen.

  1. Bereid de materialen. Je hebt een spray fles in de grootte die u wilt. Deze zijn meestal beschikbaar voor een dollar of zo in de meeste supermarkten, maar u kunt ook de oude spuitbussen gebruiken van commercieel gemaakt glasreinigers. Vervolgens moet u ook een fles witte azijn, wat alcohol of isopropyl alcohol, en de kruiden van uw keuze. Onder de gemeenschappelijke kruiden die u kunt gebruiken is rozemarijn, basilicum, of munt.
  2. Voeg de ingrediënten. Open de spray fles en giet de witte azijn tot de helft van de fles wordt gevuld. Zodra dit is gebeurd, het volgende ingrediënt te plaatsen in de fles is een paar lepels van alcohol die zorgen voor de antiseptische eigenschappen voor de glasreiniger. Daarna vult u de rest van de fles met water, waardoor er slechts genoeg ruimte voor twee lepels van de kruiden naar keuze.
  3. Soaking periode. De kruiden worden toegestaan ​​in het mengsel voor twee dagen naar. Hoe langer u toestaan ​​dat de kruiden om trekken in het mengsel, des te sterker de geur van het glas schoner kunnen zijn. In sommige gevallen worden de glasreinigers gebruikt als de primaire geur voor een kamer, zodat andere luchtverfrissers en geurkaarsen niet meer moeten worden gebruikt om de kamer ruiken fris. Als dit het geval is, moet u meer kruiden toe te voegen om de geur sterker. Laat de kruiden te dringen in de azijn oplossing voor een langere periode.
  4. Gebruik. Om de geurende glasreiniger te gebruiken, gewoon spuiten dit op het oppervlak van het glas dat u probeert te reinigen. Gebruik zachte stoffen, zoals gemzen of microvezeldoeken, die niet zal beschadigen het gevoelige oppervlak van glas waren en glazen panelen. Voor zeer hardnekkig vuil en vlekken, laat het mengsel in het glas laten weken voor ongeveer tien minuten, waarna de vlekken gemakkelijk moeten loskomen van het glas.
  5. Experimenteer met andere geuren. Een van de beste dingen over geurende glasreinigers is dat er groot aantal geuren die u kunt gebruiken. Als je een paar kaneelstokjes liggen rond het huis, kunt u deze gebruiken om geuren trekken in de stofzuiger. U kunt ook gebruik maken van sinaasappelschillen en de huiden van verschillende citrusvruchten. Voor moeilijk te geuren vinden, kunt u ook nog in essentiële oliën, zoals sandelhout. Of u kunt drogen rozenblaadjes of jasmijn bloemblaadjes en deze gebruiken om geur toe te voegen aan uw glasreinigers.

In slechts een paar eenvoudige stappen en het gebruik van materialen die direct beschikbaar zijn in uw keuken, zult u in staat om uw eigen geurende glasreiniger die ruikt geweldig en reinigt effectief te maken.