E2a

Hoe om uw eigen "sneeuw" globe maken

Sneeuwbollen zijn al lange tijd grote verkopers over de hele wereld. Je kunt ze in een breed scala van mooie opties. Maar dat is nog niet alles. U kunt uw eigen sneeuwbollen om uw huis te versieren, jezelf te herinneren aan kostbare tijd, en zelfs te geven als cadeau. Ze zijn goedkoop, makkelijk te maken, en kan zelfs worden gemaakt met de kinderen!

Stap 1

Verzamel materialen. Je hebt een veel keuzes voor het maken van sneeuw globes en hier is een algemene lijst van materialen die u nodig hebt om uw eigen sneeuwbol te bouwen.

  • Jar. Je hebt een schone pot van kleine tot middelgrote omvang met een goed sluitend deksel. Veel mensen kiezen om ze te maken in potjes babyvoeding, maar u kunt ook gebruik maken van gelei potten, kleine augurk of olijf potten, of iets dat zal kort genoeg en breed genoeg voor de scène die u ontwerpt. Zorg ervoor dat uw pot is echt schoon.
  • Lijm of epoxy. Je hebt een waterbestendige lijm aan je scène hechten aan de onderkant van het deksel. U hebt ook een super lijm of kit voor een goede afdichting op het deksel.
  • Scene materialen. U kunt gebruik maken van een grote verscheidenheid aan items om een ​​scène te maken - kies degene die je wilt. Plastic figuren, plastic speelgoed, kleine glazen figuren en foto's zijn slechts een paar opties. Je kunt ook je eigen items met behulp van de oven gebakken klei die is verzegeld met polymeer afwerking.
  • Vallende voorwerpen. "Snow" wordt vaak gebruikt en kan worden gemaakt door het wassen eierschalen, drogen ze en breken ze (in een plastic zak met een deegroller). U kunt ook gebruik maken van glitter (dat is vrij gebruikelijk) of andere minder voorkomende items, zoals kralen, pailletten, rijst, parels, zand of schelpen.
  • Fluid. Je hebt een paar opties voor uw vloeistof. Water werkt, maar je objecten snel dalen en er is een kans dat het yucky krijgt na verloop van tijd. U kunt glycerine om de vallende voorwerpen vertragen en gedistilleerd water te gebruiken met de hoop van het houden van uw water helder en schoon in de tijd. U kunt minerale olie of babyolie (dat is minerale olie met geur) ook gebruiken voor een tragere vallend voorwerp en een product dat waarschijnlijk langer duren.
  • Decoratieve materialen. U kunt versieren uw deksel voor een meer afgewerkte look. Dit kan gedaan worden met stof, lint, of zelfs lijmen op dezelfde materialen als die u gebruikt voor uw vallende voorwerpen.

Stap 2

Hoe om uw eigen "sneeuw" globe maken. Voeg uw vallende voorwerpen.
Hoe om uw eigen "sneeuw" globe maken. Voeg uw vallende voorwerpen.

Was uw pot. Een schone pot is noodzakelijk voor een goede sneeuwbol. Het gewoon niet doen om stof of etensresten in je sneeuwbol hebben. Was en droog uw pot voordat u begint.

Stap 3

Maak je scene. Uw scene zal moeten worden gelijmd of epoxy aan de onderkant van de pot (de scène zal gaan in de pot als je schroef het deksel op). Zorgvuldig staan ​​al je items in de lijm om een ​​staande scène te krijgen. Laat uw lijm of epoxy droog volgens de aanwijzingen.

Stap 4

Voeg uw vallende voorwerpen. Haal uw vallende voorwerpen in de bodem van de pot. U kunt kiezen uit een of mix en match voor een fantastische pot.

Stap 5

Vul de pot met vloeistof. Whatever vloeistof (s) die u ook kiest, u moet nu toevoegen aan uw pot. U wilt om het te vullen bijna naar de top zodat er geen een stuk van de lucht in de pot als je klaar bent, maar je moet niet vergeten je het volume van je scène worden toe te voegen aan de pot ook.

Stap 6

Vul de pot met vloeistof. Plaats het deksel op de pot.
Vul de pot met vloeistof. Plaats het deksel op de pot.

Plaats het deksel op de pot. Het deksel moet zorgvuldig worden omgedraaid en de scène gleed in de pot (pas nadat de lijm volledig droog is). U zult het deksel en draai vervolgens aan en, indien u dat wenst, lijm of verzegelen voor een langer durende pot.

Stap 7

Optioneel-Versier je pot het deksel. Je hoeft niet, maar een sneeuwbol zal uitzien afgewerkt met versierde het deksel. U kunt lijmen lint, stof, of een ander object om het deksel om het te versieren en dek het af.


Flip uw pot op (de deksel zal de bodem nu) en kijken naar de "sneeuw" vallen. Deze potten maken grote objecten voor geschenken en een persoonlijk tintje rond het huis. Veel plezier met het maken van hen en geeft hen!