E2a

Hoe om vet vlekken te verwijderen kofferruimte van een auto

De meesten van ons dragen onze gereedschapskisten

De meesten van ons dragen onze gereedschapskisten, hydraulische vijzels, reservebanden en andere auto benodigdheden in onze koffer dus met vetvlekken is niets nieuws. De stam is waarschijnlijk het deel van de auto die de minste aandacht krijgt bij het schoonmaken. In tegenstelling tot het lichaam van de auto en het interieur, de eigenaar van de auto is waarschijnlijk de enige persoon die krijgt om te zien wat er in zit. Dit laat de stam als een van de smerigste delen van de auto - niet dat de meeste mensen genoeg zorg te worden gestoord door deze, dat wel.

Hoe om vet vlekken te verwijderen kofferruimte van een auto. Met behulp van een vochtige doek.
Hoe om vet vlekken te verwijderen kofferruimte van een auto. Met behulp van een vochtige doek.

Als de vlekken op je kofferbak al krijgen voor u, kunt u deze stappen volgen om de rotzooi opruimen jezelf.

  • Stofzuig los vuil. Net als in een proces om vlekken op elk oppervlak te verwijderen, de bovenste laag van de kofferbak moet eerst worden gereinigd. Met behulp van een stofzuiger, schakelt u het gebied van de losse puin, vuil of andere zaken die je kunnen belemmeren bij het schoonmaken van het oppervlak. Deze losse materialen kunnen worden ingebed op voering je kofferbak's als je niet te verwijderen voordat u het oppervlak nat.
  • Afwassen oplossing. Water zal niet effectief zijn tegen vet aangezien de vlek niet oplost in water. Een gemeenschappelijke huishouding item dat zou kunnen ontdoen van vetvlekken is echter een royale portie afwasmiddel oplossing. Deze reinigers zijn ontworpen om oppervlakken van vet en olie ontdoen, zodat deze moeten als een charme te werken voor de kofferbak van uw auto.
  • Met behulp van een vochtige doek, vochtig de vlek licht en zorg ervoor dat de zeep sijpelt in tot het te reinigen oppervlak. Niet te hard duwen op het oppervlak, omdat dit kan de vlek dwingen door het weefsel waar het veel moeilijker te verwijderen. Zodra dit gebeurt, moet u mogelijk de bekleding te veranderen om zich te ontdoen van de vlek.
  • Scrub. U kunt nu gebruik maken van een scrub borstel om een ​​schuim te werken op het oppervlak. Met een draaiende beweging om schade aan het weefsel te minimaliseren. Going horizontale en verticale uitsluitend kan trekken en vervormen de stof.
  • Weer een ander stuk van vochtige doek en dep de oppervlakte. Dit moet het mogelijk maken u te trekken van de vlek gemakkelijk. Als je niet kan, zou je hebt gebruikt te weinig van de afwas oplossing. U voeg meer de gewenste resultaten.
  • Droog de kofferbak. Nadat de vlek is gelicht, laat de romp open drogen. Probeer niet om het oppervlak droog met een föhn. De overtollige warmte van de droger kan vervormen de stof ervoor zorgen dat de kleur van de voering te veranderen.
  • Om soortgelijke incidenten te voorkomen dat het ooit weer, voeg een beschermende plastic of folie die aan de binnenkant van de kofferbak te beschermen. Op die manier opruimen is net zo makkelijk alleen het verwijderen van die beschermende laag en geeft het een spoel goed.

Als u moe na het lezen van dit artikel en denken dat het iets is dat je niet zelf kunt doen, niet fret. Er zijn auto detaillering winkels die stam ontvetten voor u tegen een kleine vergoeding kan doen.