E2a

Hoe om zelf te publiceren van een boek of academisch werk

Het publiceren van een boek drastisch veranderd door de jaren heen; vóór

Het publiceren van een boek drastisch veranderd door de jaren heen, voordat, zult u niet in staat zijn om een ​​boek zonder goedkeuring van een uitgeverij te publiceren. Dat is nu een ding van het verleden als gevolg van de verspreiding en de beschikbaarheid van documentcreatie en printtechnologie. De volgende zal ingaan op de dingen die je moet doen om een ​​leerboek of academische werk dat je auteur zelf te publiceren.

Bereid uw manuscript.
Verzamel al uw materialen en schrijf ontwerp van uw manuscript in een gestage manier. Zorg ervoor dat u hebt ondersteunende middelen voor het werk dat je doet en als je eenmaal het ontwerp hebt voltooid, ga er doorheen en zorgen ervoor dat u geen fouten op te hebben. Te worden aan de veilige kant, huren of vraag iemand om uw werk nagelezen.

Hoe om zelf te publiceren van een boek of academisch werk. Bereid uw manuscript.
Hoe om zelf te publiceren van een boek of academisch werk. Bereid uw manuscript.

Weet wat je wilt voor je boek.
Door nu, moet je al een idee hoe u wilt dat uw boek te verschijnen, en wat schrijft u het wilt hebben. Deze eigenschappen zouden vaak verwijzen naar de grootte van het boek, het soort binding te gebruiken (punch en binden, thermisch binden, of genaaid binden), en hoe het deksel moet zijn (ingebonden of paperback).

Bereid een titel en cover ontwerp.
Als je eenmaal hebt besloten op een titel, rond te kijken en ervoor zorgen dat andere gepubliceerde werken niet althans binnen het onderwerp waarover je schrijft hebben dezelfde titel als je werk,. Titels kunnen niet worden auteursrechtelijk beschermd, maar het kan kwaad bloed en leiden tot slechte publiciteit als je "stelen" van een titel van een soortgelijk boek .. Eenmaal zeker van zijn dat u een originele titel, beginnen om de cover te ontwerpen of huren van een grafisch ontwerper om een ​​voor u bereiden.

Kijk voor een printer.In het verleden

Kijk voor een printer.
In het verleden, zouden schrijvers vaak hun boeken te sturen naar een aantal uitgeverijen en dan wachten op een reactie die jaren kan duren als je niet iedereen in het bedrijf om u een back-up te leren kennen. Als ze niet goedkeuren van je werk, heb je al het recht verloren om uw boek te publiceren. Vandaag zijn er veel bedrijven die printen en publiceren van diensten aan te bieden vanaf elke auteur. Ze bieden de productiemiddelen, maar de kosten wordt meestal behandeld door de auteur. Voorbeelden van deze bedrijven zijn Lulu.com en Aventijn druk .

Als je hebt afgerekend op welk bedrijf om mee te werken

Het publiceren van een boek drastisch veranderd door de jaren heen; vóór. Weet wat je wilt voor je boek.
Het publiceren van een boek drastisch veranderd door de jaren heen; vóór. Weet wat je wilt voor je boek.

Als je hebt afgerekend op welk bedrijf om te werken met, upload uw manuscript en omslagontwerp, geeft de specificaties die u nodig heeft of attributen van het boek dat u wilt en wacht tot het eindproduct. Zodra ze je boek hebt afgedrukt, te bespreken en de mogelijkheid van de distributie en de verkoop van het eindproduct via de online winkel van de uitgeverij, of gedrukte exemplaren van het boek direct te verzenden naar uw adres te verkennen. Het doen van de laatste optie zou je meer kans om er even uit en verkoop je direct naar de beoogde ontvanger. U kunt scholen en leraren die misschien geïnteresseerd in het gebruik van uw tekstboek benaderen. Kijk voor symposia, conferenties en conventies die misschien geschikt locaties om uw boek te verkopen, en registreren als verkoper.