E2a

Hoe op te halen een frame voor foto's

Het kiezen van een frame voor een afbeelding kan een leuke ervaring zijn en is echt niet zo moeilijk als een paar dingen worden beschouwd. Vuist, waar zal het beeld worden gevestigd en wat is het onderwerp van de foto zelf. Wanneer deze twee dingen worden beschouwd in detail de taak is een aangenaam.

Als je bedenkt waar het beeld zal worden gevestigd

Als je bedenkt waar het beeld zal worden gevestigd, denk aan de kamer is het in, wat er in de kamer en wat er gaande is in de kamer. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een foto van uw familie kamer en de stijl van de kamer is eenvoudig en bescheiden is het het beste om een ​​frame dat blijft in dezelfde algemene stemming te kiezen. Om een ​​vergulde gouden frame in een ruimte die is gedaan in een natuurlijke rustgevende ontwerp te zetten zou het lijken niet op zijn plaats. Een andere manier om ernaar te kijken is om te bedenken hoe de ruimte wordt gebruikt. Als je normaal televisie kijken en rondhangen met vrienden in de kamer is het niet waarschijnlijk de beste keuze om het frame formele en zwaar maken.

Als je nadenkt over hoe op te halen een frame voor een foto moet u de foto zelf in detail. Wat is het onderwerp en hoe denk je dat het past bij het kader dat u overweegt. Bijvoorbeeld, als je inlijsten fotografie van uw vakantie aan het meer is het niet waarschijnlijk het zal gaan in een formele sierlijke frame. Echter, als uw vakantie nam in de vestigingen in Europa en je hebt sierlijke beelden van kathedralen u zou kunnen gaan met de meer sierlijke frame.

Hoe op te halen een frame voor foto's. Als je bedenkt waar het beeld zal worden gevestigd.
Hoe op te halen een frame voor foto's. Als je bedenkt waar het beeld zal worden gevestigd.

Zodra u vertrouwd bent met de algemene sfeer van het beeld en comfortabel voelen bijpassende het aan het frametype dan moet je echt kijken naar de details van het beeld zelf. Sommige kunst vereist een mat, sommige niet. Als u besluit een mat geschikt is er zeker om er een te kiezen als aanvulling op de foto. Bijvoorbeeld, als u opstellen van een berg scène met een heldere blauwe hemel in een pecan frame dat u kunt kiezen voor een detail kleur van het landschap te zetten op de mat. Hier is waar je kunt krijgen een beetje creatief met uw keuzes. Als je echt wilt om het oog te trekken zetten ze hier meer nadruk. Als u wilt dat het hele beeld, mat en een kader te minder zijn opgevallen dan kunt u gebruik maken van meer neutrale kleuren.

Al met al als je het kiezen van een frame voor een afbeelding zeker laten het beeld zelf dicteren de details. Niet alleen kopen een frame dat u wilt en verwacht dat het de foto passen. Uiteraard formaten kan sterk variëren en het beeld kan niet altijd werken in een frame. De algemene stemming moet passen en het frame zal moeten versterken het beeld in plaats van alleen te staan. Het kiezen van een frame voor een afbeelding moet zeer goed worden doordacht, maar het kan nog steeds een leuke ervaring zijn.