E2a

Hoe op te halen op een gitaar te vegen

De website wanttoknowit.com aandelen die de eerste gitaar werd uitgevonden in 1779 door Gaetano Vinaccia. Dit werd gevolgd door de uitvinding van de klassieke Spaanse gitaar rond de jaren 1850 door Antonio Torres Jurado. Sindsdien nauwelijks zou u een concert wordt gespeeld, zonder het gebruik van dit muziekinstrument. Als je een gitaar liefhebber momenteel gitaarles, is een van de technieken die je zult leren genoemd sweep picking. Sweep picking is met behulp van een pick naar beneden getokkeld op drie verschillende noten te spelen. Snelle beweging van je vingers is betrokken bij sweep picking dus wees gewaarschuwd dat je niet moet dit uit te proberen, tenzij je heel bedreven in het spelen van zowel elektrische en akoestische gitaren. Anders, voel je vrij om te gaan door de gedetailleerde stappen over sweep picking als een techniek.

Hoe op te halen op een gitaar te vegen. Koop een belangrijk item.
Hoe op te halen op een gitaar te vegen. Koop een belangrijk item.

  • Koop een belangrijk item. Je hebt duidelijk je gitaar bij je hebt. Een ander item dat je nodig hebt om te oefenen is een flexibele keuze voor tokkelen van de snaren.
  • Kom in de juiste gitaar positie. Het is het beste voor u als u de praktijk deze techniek comfortabel zit. Je armen moeten ook onbelast, terwijl het oefenen op je gitaar.
  • Maak een neerwaartse beweging met de pick over de gehele groep van gitaarsnaren. Deze beweging zal vergelijkbaar zijn met harken je nagels over een schoolbord na een rechte lijn. Deze actie zal een schurend geluid, zodat u het volume op je versterkers of het geluid dempen met behulp van uw andere hand door het klemmen van het over de snaren in de buurt van de hals van je gitaar.
  • Sloeg drie afzonderlijke noten een voor een. Deze toelichtingen, zal aka arpeggio's kunt u uw geluid te vormen, terwijl sweep picking. Gebruik je piekeren vingers ingedrukt te houden elke noot, terwijl op hetzelfde moment het gebruik van uw keuze te vegen dan deze drie afzonderlijke noten.
  • Draai de actie om uw individuele noten te testen. In eerste instantie werden geïnstrueerd om uw keuze naar beneden te houden te vegen over de snaren. Nu moet je het omgekeerde doen. Naar boven vegen uw keuze deze keer. Luister naar het register van de verschillende noten in omgekeerde volgorde.
  • Laat de tegenovergestelde bewegingen om samen te komen. Met behulp van zowel neerwaartse en opwaartse bewegingen samen, snel beweegt uw keuze en piekeren handen over de snaren. In dit stadium, hoor je een verscheidenheid van verschillende noten die uit melodisch uit je gitaar. U kunt dit verder te nemen door het vegen over andere noten die los staan ​​van de oorspronkelijke drie door u gekozen om vroeg op te spelen.
  • Ga honen deze techniek. Na het samenstellen van uw eerste set van de noten met behulp van deze techniek, moet u niet stoppen met het beoefenen van. Experimenteer met verschillende noten die hoger of lager, afhankelijk van uw vaardigheden. Nog even en je onder de knie krijgen van de sweep picking genoeg voor u om het te delen met andere gitaarliefhebbers in je klas.


Een van de belangrijkste lessen om mee te nemen van uw ervaring in het leren sweep picking is de langzame, methodische, en de patiënt manier het duurde voor je het beheerst. Het gaat om te laten zien dat je hebt wat nodig is om een ​​echt begaafd gitarist!