E2a

Hoe op te halen winnende lotnummers

Het winnen van de loterij is altijd al ieders droom

Het winnen van de loterij is altijd al ieders droom. Het merendeel van de koplopers een systeem van het kiezen van waarschijnlijke winnende nummers, hopend op zegen Lady Luck's. Hier zijn een paar tips over hoe op te halen winnende lotnummers.

Hoe op te halen winnende lotnummers. Andere belangrijke datums en getallen.
Hoe op te halen winnende lotnummers. Andere belangrijke datums en getallen.

  • Geboortedata. Dit is de meest typische methode gebruikt waarbij u kiest voor de specifieke geboortedata van enkele geselecteerde dierbaren. Deze speciale data wordt gezegd om u geluk.
  • Andere belangrijke datums en getallen. Voorbeelden hiervan zijn uw trouwdag, de dag dat je afgestudeerd, de dag dat je gepromoveerd, of een speciale dag die is van grote betekenis in je leven. Deze methode is een andere veel voorkomende methode die wordt gebruikt in het plukken winnende lotnummers.
  • De geluksnummers. Ja, zelfs tot deze moderne dagen, zijn mensen nog steeds verdiept in astrologie en horoscopen dat elke persoon geluksbrengers, gelukkige kleuren, en geluksnummers voor elke dag vermelden. Kies uit de gelukkige nummers en gebruik ze in uw poging om de loterij te winnen. U kunt deze nummers vinden in de dagelijkse krant, op televisie, op radio omroepers en zelfs online. Deze methode gold voor sommige mensen die won. Als je een beetje twijfelachtig over de resultaten van uw geluksnummers door deze campagnes in de media, probeer dan het vinden van een bonafide astroloog.
  • De delta. Deze set van nummers is afgeleid van eerdere winnende combinaties, verminderd met een nummer uit het nummer ernaast. Bijvoorbeeld, de vorige winnende nummers waren 7-18-5-24-10-33, de delta gebaseerde lotnummer zou 7-11-13-21-14-23. De nummers die u hebt gemaakt met behulp van de delta-systeem nog altijd de winnende lotnummers. Dit werkt meestal in een zes-cijferig nummer dat 1 tot 15 delta's in plaats van 1-50 omvat. Merk op hoe loterij winnende nummers meestal geen grotere aantallen hebben. Het komt altijd dat de aantallen hoger dan 15 niet komen aan het bestaan ​​in de meeste grote trekt.
  • Winnende nummers uit het verleden. Sommige loterij winnaars gebruiken opnieuw de exacte winnende lotnummers uit vroeger tijden. Sommigen geloven in reïncarnatie in loterij, dat dezelfde winst opnieuw zou kunnen gebeuren, alleen in de vorm van getallen, maar naar een andere persoon. Aangezien deze waren fortuin nummers, zijn ze vermoedelijk weer willekeurig worden geselecteerd in de toekomst trekt.
  • Randomisatie van eerder geselecteerde getallen. Vergeet niet de data van uw dierbaren 'verjaardagen of uw speciale gekozen nummers? Je moet niet dezelfde volgorde die u eerder gebruikt. Probeer de nummers willekeurig. Vermijd het gebruik van dezelfde volgorde van de nummers elke keer dat je speelt loterij trekt.
  • Vertrouw niet op kippers. Je zou kunnen worden voor de gek gehouden door personen die lekken tips van de getallenreeksen die zij beweren te zijn zeker van winnaars. Vermijd deze mensen. De vraag is waarom zou ze willen spreken de cijfers aan anderen? Waarom zullen ze niet gewoon zichzelf spelen?
  • Aantal keuzes die mensen normaal gesproken niet kiezen en de wetenschap van Karma. Probeer uw geluk beproeven zonder de typische nummer-picking methoden zoals geboortedata en leeftijden. Neem je willekeurige keuze. Hoewel de strategieën bovengenoemde zou kunnen werken, de waarheid blijft nog steeds dat je niet in controle over de situatie. Ooit opgevallen hoeveel loterij spelers gokten op dit spel al bijna hun hele leven en nog steeds niets gebeurd is? Merk op dat sommige mensen niet al te veel moeite uit te oefenen in het leven, en toch het geluk is met hen. Maak je geen zorgen te veel. Als het winnen van de loterij is echt bestemd voor u, dan zult u het hebben. Het punt is niet om loterij uw manier om te overleven, uw doelstelling en uw idee van geluk en succes.

Dit zijn slechts een paar nuttige tips. Kom op, maak uw keuze en beproef uw geluk!