E2a

Hoe op te lossen een schijf te lezen fout op gamecube

De volgende stappen kunnen u helpen om uw Gamecube genieten tot zijn recht capaciteit. Veel plezier!

 1. Controleer uw nintendo gamecube garantie. Zorg ervoor dat uw Nintendo Gamecube niet binnen de garantie voordat u de volgende stappen. Als het is, stel ik voor het verzenden van het in Nintendo, zodat ze kunnen de problemen oplossen. Voortbordurend op met deze stappen vervalt de garantie tijd van uw Nintendo Gamecube, die niet wordt aangeraden.
 2. Trek het netsnoer en alle andere kabels van de Nintendo GameCube. Je moet ervoor zorgen dat er geen stroom lopen in het systeem. Dit is voor uw eigen veiligheid, alsmede het voorkomen van verdere schade zich voordoet terwijl de Gamecube op. Loskoppelen van de andere draden is handig, zodat ze niet in de weg.
 3. Koop een gamecube schroevendraaier of maak een tool om deze te vervangen. Nintendo heeft altijd al vreemd gevormd schroeven die alleen kan uit het systeem worden verwijderd door een tool die je moet kopen. Ik denk dat de reden waarom ze dit doen is om te weten wanneer je vervalt de garantie, en om een ​​beetje winst te behalen door de aankoop van hun gereedschap.

  U vindt de tool op eBay door te typen in "Gamecube schroevendraaier '. Als u wilt er een die manier te kopen, voel je vrij. De beste manier om de tool te maken vereist lucifers, een kaars, en uitgeholde plastic pennen. Steek de kaars met de wedstrijd, en smelt de opening van de holle pen. Doe dit in een goed geventileerde ruimte! Wanneer het wordt tot het punt waar het plastic wordt papperig, stop het smelten van de pen, en gelijkmatig deze om een ​​van de schroeven. Houd het daar zonder al te veel beweging van de pen voor een paar minuten. Het idee achter dit is het smelten van de pen om zijn eigen schroevendraaier te maken. Dit kan meerdere pennen, die het punt met een kaars in tegenstelling tot overeenkomsten. Draai alle vier de schroeven voorzichtig, en nu Open je Nintendo Gamecube.

  Hoe op te lossen een schijf te lezen fout op gamecube. Controleer uw nintendo gamecube garantie.
  Hoe op te lossen een schijf te lezen fout op gamecube. Controleer uw nintendo gamecube garantie.

 4. Het openen van uw Nintendo GameCube. Nu dat u gedaan hebt met het vervelende gedeelte, kunt u nu flip over je Gamecube, en verwijder de top.
 5. Reinigen van de lens. Soms kan het probleem zo simpel zijn als een vuile lens. Als het zo simpel als dat, is de beste manier om dit op te lossen met behulp van een Q-tip en wrijven alcohol. Dompel de Q-Tip in alcohol, en voorzichtig de Q-tip wrijven langs de lens van uw Nintendo Gamecube. Voor iedereen die benieuwd wat de lens is (heb niet het gevoel dom), het is de beweegbare ronde glazen oog-achtig ding in de buurt van de noordelijke kant van de bovenkant van uw Gamecube. Na het reinigen van de lens voorzichtig droog het met een andere Q-tip.
 6. Test opnieuw je gamecube. Plaats de bovenkant van uw Gamecube correct weer aan. Als de open knop niet goed werkt, houden waardoor het op totdat het doet. Als het eenmaal werkt, sluit deze weer in alle van de koorden en test je Gamecube. Als het probleem is opgelost, veel plezier! Zo niet, ga dan verder met dit artikel.
 7. Verwijder de vier schroeven waarmee de schijf lezer inch Na het loskoppelen van uw Gamecube en het verwijderen van de top weer, let op de vier schroeven waarmee in de schijf lezer. De schijf lezer is de grote zwarte object waar we schoongemaakt en de lens, en dat houdt de game. Eenmaal verwijderd, plaatst u deze schroeven op een veilige plaats en ga verder. Voor gemakkelijker los te draaien, zou ik stel u de Gamecube ventilator van uit de weg. Het is zeer delicaat, dus wees voorzichtig.
 8. Verwijder de schijf lezer uit het systeem. Wees voorzichtig in het trekken van de schijf lezer uit. Of alle van de schroeven te worden gehaald. Eenmaal uitgeschakeld, keer het om en zet het om. U ziet een klein zwart doosje in de buurt van de zuidoostelijke kant van de chip. Dit is wat veranderen we.
 9. Instellen van de lasers positionering. Je ziet, na verloop van tijd GameCubes werden gebouwd om in principe zichzelf doden. Nintendo deed dit zodat je zou moeten naar een andere te kopen, of het te repareren, op uw kosten. De kleine schroef in het kleine zwarte doos draait met de klok mee als je speelt, uiteindelijk naar het punt waar de schijven zijn volledig onleesbaar. Dit gebeurt omdat de schijf laser krijgt een punt waar het hetzij niet op de schijf, of in een gebied dat niet kan worden gelezen. De beste manier om dit op te lossen is om de schroef draaien in de tegenovergestelde richting (tegen de klok in), het verminderen van de plaats van de laser om meer leven te geven aan uw Nintendo Gamecube. Om dit te doen, moet je een kruiskopschroevendraaier die goed kan bewegen de schroef. Draai de schroef tegen de klok in naar de volgende hoek. In principe, draait u de schroef een kwart van een revolutie, of 90 graden. Het is niet aangeraden om meer dan dat te draaien, zoals u kan uw Gamecube beschadigen in het proces. Dit zal vast uw schijf te lezen fout, maar houd in gedachten dat het weer zal gebeuren.
 10. Het testen van uw gamecube. Zet uw Gamecube, en test om te zien of het dezelfde schijf te lezen fout probleem zich voordoet. Als uw Gamecube werkt goed als nieuw, gefeliciteerd! Als de rotatie van de laser nog niet genoeg was, opnieuw proberen met de stroom uit en de stekker van de snoeren, en draai tegen de klok in langzaam totdat het probleem is niet meer optreedt. Houd het testen, en uiteindelijk uw Gamecube zal weer aan het werk bijna als nieuw! Als je voelt dat je hebt over-gedraaid, kunt u de foto roteren langzaam ook met de klok mee om dit probleem op te lossen.