E2a

Hoe populair is levitatie trucs te kennen

Magie is, nou ja, inderdaad, magisch. Magic is al tientallen jaren, en de meer populaire Harry Houdini en David Copperfields van de wereld zijn zeer goed bekend door de oprichting van zichzelf als de beste goochelaars rond.

Of het is een eenvoudige kaart truc, of meer gecompliceerde handelingen waar je 'cut' mensen in de helft terwijl ze nog steeds lachend, doet magie een spreuk zetten om zijn publiek. Jong of oud, zijn er geen oude trucs, alles lijkt nog nieuw, zelfs als je het hebt gezien een dozijn keer over kabel-tv.

Dit zijn enkele van de meer populaire levitatie trucs voor straat magie die je misschien hebt gezien op tv:

Hoe populair is levitatie trucs te kennen. De drijvende wetsvoorstel en andere kleine objecten levitatie.
Hoe populair is levitatie trucs te kennen. De drijvende wetsvoorstel en andere kleine objecten levitatie.

 • Geld en Small Objects Levitatie
 • Groep Levitation
 • De Kameleon
 • Cup Levitation
 • Alle Man Levitation
 • Amazing Ketchup Levitation
 • Magic Cloak Levitatie
 • Dracula Rising Levitation

Hier laten wij u zien hoe relatief makkelijk het is om rekeningen en andere kleine voorwerpen zweven maken. Dit is een eenvoudige truc met het gebruik van eenvoudige rekwisieten, maar u kunt uw publiek verbazen met deze levitatietruc.

De drijvende wetsvoorstel en andere kleine objecten levitatie

 1. Ten eerste, je een 'onzichtbare draad' nodig hebben om deze eenvoudige levitatie truc uit te voeren. Dit type draad kan worden gekocht bij leveranciers van magie benodigdheden, of u kunt er zelf een maken door het verdelen van fijne polyester draad en krijgen de enkele strengen.
 2. Nu, dient u het uiteinde van de draad tot een kleverige materiaal zoals tape en houd deze up (zoals op het bovenste deel van een overhemd of een voorwerp hoger dan de armlengte van de tovenaar). Uitgevoerd in Street Magic, kunt u een nabijgelegen boom gebruiken om u te helpen op dit punt.
 3. Vervolgens zou de tovenaar lijken te gieten sommige spreuk en vervolgens de rekening (of een klein voorwerp) crunches en met weinig body en palm bewegingen, zou het lijken alsof het item wordt zweven.
 4. Met de draad die overeind te helpen, en het andere uiteinde van de draad met de rekening, trekken je handpalmen weg van het item zou maken het lijkt alsof het drijven, terwijl het in feite een kleine draad houdt het op.
 5. Voordat de toeschouwers kan alles 'fishy' te zien, kan de tovenaar gewoon weg lopen, waardoor de draad breken, en het maken van het wetsvoorstel vallen terug.

Net als alle goocheltrucs

Net als alle goocheltrucs.
Net als alle goocheltrucs.

Zoals alle goocheltrucs, is het het beste om te oefenen, oefenen en oefenen, voordat je 'magie' voor een publiek. Misschien is de grootste truc magic's is het maken van het publiek geloven dat wat onmogelijk is, kan mogelijk zijn. Maakt niet uit wat mensen zeggen, zullen magic (of liever, goocheltrucs) altijd blijven mensen van alle rassen en mensen van alle leeftijden verbazen. Met de bijbehorende drama, spanning en anticipatie in elke truc, zal magie blijven groeien en manieren om ons allemaal verbazen vinden. Bedrog of niet, levitatie is een vorm van magie die het publiek zal verrassen. Het zien van dingen en mensen zweven in de lucht vangt niet alleen de rente, maar de verbeelding en het geloof van de mensen die het zien.