E2a

Hoe reel - to - reel machine

Voordat digitale opname kwam in de schijnwerpers

Voordat digitale opname kwam in de schijnwerpers, de reel-to-reel machine was een van de beste apparaten die worden gebruikt voor diverse audio-opname-projecten. Hoewel het meestal niet gebruikt vandaag de dag, veel bedrijven nog steeds gebruik van deze machine als gevolg van de uitzonderlijke kwaliteit van de opname-effecten. De reel-to-reel tape recorder is niet een van de gemakkelijkste machines om in de wereld.

In vergelijking met de digitale audio-recorders, is het gebruik van dit apparaat niet om slechts een paar klikken op de knop alleen. Het gaat om verschillende processen die je nodig hebt om dit te beheersen om ervoor te zorgen dat u het meeste van wat het biedt te krijgen. Bekijk deze richtlijnen over hoe om deze machine te gebruiken voor verschillende opname behoeften:

Hoe reel - to - reel machine. Voordat digitale opname kwam in de schijnwerpers.
Hoe reel - to - reel machine. Voordat digitale opname kwam in de schijnwerpers.

  • Het frontpaneel. Deze kant van de machine bevat de meeste van wat je nodig hebt bij het gebruik van het apparaat. Het heeft de hoofdschakelaars, zoals de aanslag, record, macht, pauzeren, snel vooruit, bandteller, en dergelijke. Het heeft ook de bandsnelheid-schakelaar, die u kunt aanpassen voor verschillende opname-effecten. Het kan worden ingesteld op 3 3/4 "per seconde en 7 1/2" per seconde. De microfoon en hoofdtelefoon poorten bevinden zich ook in de voorzijde van de machine.
  • Het achterpaneel. Dit is waar vindt u de voedingskabel van de bandrecorder. Dit is ook het huis van andere connectors nodig voor de opname processen zoals de DIN en zekering.
  • De recorder. Om geluid op te nemen, navigeert u gewoon de belangrijkste schakelaars op het voorpaneel van de machine. Maar je moet een lege tape voor deze zaak. Klik op opnemen, pauzeren, stoppen, en speel als nodig tijdens het opnameproces. Vergeet niet ook om de bandsnelheid-schakelaar voor een betere en nauwkeurige audio-opnamen in te stellen. U kunt gebruik maken van microfoons voor live opname of CD's om wat muziek op te nemen in de haspel. Als u dit doet, in gedachten houden om het volume in een passend niveau zo ingesteld als de opname zal blijken duidelijk en luid genoeg.
  • De hoofdtelefoon. Om te luisteren naar deze machine, de positie van de tape die u van plan bent om te luisteren naar. Draai de reel-to-reel tape recorder op en steek de stekker van de hoofdtelefoon in de telefoonaansluiting. Gear de tape en daar ga je om te luisteren naar wat het geluid is in de band u zojuist heeft geplaatst binnen
  • De tapes. Flipping de tape is noodzakelijk als je kunt luisteren naar het bestand in de andere kant van de cassette. Om dit te doen, zet u het deck eerst. Verwijder vervolgens de rollen en draai de tape op zodat het kan worden bekleed op de hub. Druk op de Play knop en u kunt nu al genieten van het luisteren naar de andere kant van de cassette.

Met behulp van een reel-to-reel machine is een ingewikkeld proces echt

Met behulp van een reel-to-reel machine is een ingewikkeld proces echt. Echter, als je naar de machine persoonlijk kennen en nauw, zal alles blijken te gemakkelijk zijn. Op het einde het gebruik van de machine zal verschijnen zo makkelijk als dat van de operationele digitale recorders. Maar heb je de bonus van een heel ander soort opname effect dat je kunt niet altijd krijgen van digitale opname.