E2a

Hoe rol aan een chaotische neutraal karakter te spelen in een kerkers en draken campagne

Dungeons and Dragons of D & D

Dungeons and Dragons of D & D, is een role-playing game, uitgerust met boek van een speler waar u het teken dat u wilt maken om de rol te spelen, Dungeon Master's boek waarin de spelregels worden vermeld, held en monster tokens, karakter bladen voor het opnemen van uw statistieken, macht kaart, strijd kaart en dobbelstenen. Het is een interactief spel waar je kunt spelen verschillende karakters. U kunt ook online spelen. Er zijn veel verschillende karakters die je kunt kiezen. Alignment is een term die wordt gebruikt in de Dungeons and Dragons, dat de ethische en morele gezichtspunt van de mensen, wezens en gemeenschappen in het spel verdeelt. Al met al, zijn er negen optimalisaties in het spel, en de chaotische neutrale karakter is een van de negen. Lees verder om meer te leren over hoe de rol van een chaotische neutraal personage te spelen in D & D.

  • Je kunt alles doen wat uw fantasie prikkelt. Omdat je karakter is een chaotische neutraal, kun je doen wat uw hartje begeert. Je karakter wordt de anarchistische of Free Spirit. Zelfs als je pro-vrijheid, het is uw eigen vrijheid dat eerst moet komen. Als er een situatie blokkeert je weg naar de vrijheid, alles doen om eruit te komen. U kunt tegenkomen enkele obstakels langs de weg, maar ze zullen niet stoppen van het verkrijgen van de vrijheid die u zoekt.
  • Verander je uiterlijk. Verander je uiterlijk en het gedrag in het belang van het verstoren van de orde en rust van uw maatschappij. Je karakter wordt beschreven als chaotisch, wat betekent dat u gek en niet zorg handelen over iedereen. U bent ook neutraal, wat aangeeft dat u niet kant te doen met ofwel het goed of kwaad. Het is je eigen beslissing over welke eigenschap om soms vertonen, zelfs beide.
  • Dingen interessant te houden. Breek de regels, die niet voldoen aan de normen van de samenleving en tot verstoringen in uw rechtsgebied, maar niet tot een punt waar je verstoort het hele spel, net genoeg om dingen spannend.
  • Steun een beweging. Als op deze manier voordelen die u en de anderen in de beweging, doe het dan. Omdat het een chaotische neutraal middel op zoek in de eerste plaats voor je eigen welzijn, het welzijn van anderen enige wezen seconde. Alles doen om u en het collectieve doel van de beweging te bereiken.
  • Bescherm anderen in uw maatschappij. Als je iets uit om dit te doen, zoals een beloning of een schat te krijgen, dan doen. Maar als je kunt zien dat er geen goed dat kan uit deze komen voor u, denken niet na over het breken van een zweet voor anderen.


Hoe rol aan een chaotische neutraal karakter te spelen in een kerkers en draken campagne. Je kunt alles doen wat uw fantasie prikkelt.
Hoe rol aan een chaotische neutraal karakter te spelen in een kerkers en draken campagne. Je kunt alles doen wat uw fantasie prikkelt.

Nu dat je hebt geleerd van manieren om de rol te spelen van een chaotische neutraal karakter, kunt u beginnen met het verzamelen van je vrienden uit voor een ronde van Dungeons and Dragons, met u het spelen van de chaotische neutrale karakter natuurlijk. Na role playing je gekozen personage, kun je een ander doen voor afwisseling. Om de beurt met andere spelers van Dungeons and Dragons op wie krijgt om te spelen welk teken. Na elk spel, schakelt karakters om de eentonigheid te doorbreken en om verveling te voorkomen te stellen inch